Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'protection disabled'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 8 results

  1. Hi, I’m trying to clean up an old infected laptop I saved because it has the only copies of my family’s photos pre-dating 2013. This is a Compaq Presario F700 running Windows Vista Home Premium SP2. I have twice installed (once uninstalled) MBAM but each time it installs it states Web, Exploit & Malware Protection are available in “Premium Only”. I’ve not used this computer for many years but had used MBAM back in 2013. Doesn’t seem like that should prevent me from using the free version 5 years later. Please advise. Thank you in advance for your help
  2. Even in MWB Version 3.06: Constantly getting error message that Real-Time Protection is turned off. In Dashboard Listed as Starting but never completes. See attached screenshot.
  3. I noticed in my MBAR Dashboard a message that said..... "Anti Ransomware Protection is Disabled". So I clicked on "Fix Now" AND Start Protection. Neither one worked and MBAR Software sits, disabled on my computer. I am running version (BETA) 0.9.16.484 Asus Pro - Intel i7 - Windows 7 pro - Kaspersky Internet Security 15.0.2.361(f) Malwarebytes Anti-Ransomware.zip MBAMService.zip
  4. I installed AR Beta on Windows 10 with Windows Defender. When I start the machine, Anti Ransomware says "Anti-Ransomware protection disabled" and I cannot enable it. Restarting the computer did not help—I still cannot enable Anti-Ransomware protection. I add two ZIP files whose names explain what they contain. (One of them contains an empty folder.) C-ProgramData-Malwarebytes-Malwarebytes Anti-Ransomware.zip C-ProgramData-Malwarebytes-MBAMService-logs.zip
  5. Hi folks Long time MBAM user here, been quite happy with product until recent update - as of about a month ago, MBAM has started popping up 'protection disabled' warnings telling me that "one or more components of protection are disabled". These appear every time I log in to Windows, and also appear at random when working at desktop. I am aware that real-time protection and malicious website blocking are disabled. This is intentional, as I run regularly scheduled scans and MBAM takes issue with a number of websites hosted in eastern Europe that I visit on a semi-regular basis, and I do not wi
  6. All right, this is driving me up a wall and I really need help because I need this laptop functional to work on my tiny art business. A few days ago, Malwarebytes gave me an alert saying that the database was corrupted or missing. I told it to update itself and it did. It seemed to work fine for a couple days. Then the program crashed completely and I had to restart my computer to bring it back up. When I did, it was behaving fine. As of last night it started randomly disabling the malicious website protection. I would go in and enable it again and it would be fine for a while before
  7. I had posted my Protection issue with v.1.65 upgrade on the General Forums, and was advised to start a topic on this forum instead, to get help addressing a possible infection. At this time I personally do not believe I am infected, only because my machine is not showing any of the classic signs of malware, such as slow performance or hijacked browser navigation. But since I can't seem to enable Filesystem Protection or Malicious Website Blocking in MB Pro 1.65, even after going through the normal reboots, etc, as others have been advised elsewhere, I will submit to an infection diagnostic. M
  8. I recently had a virus and had to get a tech to clean my system and I purchased Malwarebytes Pro. Now when I click on the Protection Tab, the Enable Protecton Module is unchecked and won't let me check it. I get the following error PROGRAM_ERROR_PROTECTION_MODULE (2,0 PROTECTION ENABLE) The system cannot find the file specificed
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.