Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'on'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes 3 Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 3 results

  1. Hello, I have the same problem since the last update. My version 3.4.5 no way to turn on web protection
  2. I have a problem like this. The problem with the installed program is that I am getting an error message attached and when I click Turn On it does not turn on and reverts to the same message. I just had a Windows update and that might be the problem. I ran the programs to help diagnose and they are attached mb-check-results.zip
  3. Ever since I bought malwarebytes 3.0, the Web Protection ocassionally turned off by itself and it would stay off for days. Even after clicking "turn it on" many times, it would remain off. I bought malwarebytes about 6 months ago. And now, for the past month, it has never been on at all. How do I fix this? I ran the FRST and MB-check logand attached the zip file to this topic. mb-check-results.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.