Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'not cleaned'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a friend/client running Windows 8.1 and Internet Explorer (all current and updated) that he uses IE to access his Comcast email. We leaves IE running to monitor his emails but after sitting idle anywhere from 1 hour to several hours the fake virus warning with audio comes on (so this happens without any movement or clicking by the user). The IE tab changes from the current site to flash yellow and now says Microsoft Support (but obviously it is not). The only way at this point that IE can be closed is to use task manager. The user has a current trial version of the latest Malwarebytes program and has scanned the system several times, the first scan 2 weeks ago produced a few PUP/issues and cleaned them but the warning messages came back. Subsequent scans did not find any issues. This is the first time that I have seen this issue where Malwarebytes did not permanently resolve the issue and where the warning message pops up even when IE is sitting idle. Any suggestion how to fix this would be appreciated! My latest attempt was to reset IE - waiting on result. Possibly uninstalling/re-installing IE and/or installing Chrome?
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.