Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mwac'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 10 results

  1. Hi to Porthos, I have the same problem saphicdrmr however, I use a USB WIRELESS BROADBAND DONGLE and I was surprised that my MB was blocking the internet. Can you help me with this? I followed your steps above and here are the results: mb-check-results.zip
  2. Hello, I haven't had any problems with MBAM until today and now I can't connect to certain sites on the internet, including MBAM's site, YouTube, DeviantArt, and some other known safe sites. After running windows diagnostics, it identified the MWAC filter as the issue. I went into MBAM and turned off the real-time web protection which allowed me to get to the sites I wanted, but obviously this is not ideal. I could use some help resolving this issue.
  3. Hi, I seem to have a similar problem to what other people are experiencing. I haven't had any problems until within the last day or so when suddenly I can't connect to certain sites on the internet, including MBAM's site, facebook, bing and some other known safe sites. After running windows diagnostics, it identified the MWAC filter as the issue. I went into MBAM and turned off the real-time web protection which allowed me to get to the sites I wanted, but obviously this is not ideal. I could use some help in resolving this. Thanks, Sher
  4. Hello! I have this problem, where web protection doesn't start, it just says "Starting..." and goes back to "Off" after a few seconds. Here are the logs: 11/27/17 " 16:37:02.596" 569406 0a00 0f38 ERROR MwacControllerImpl mb::mwaccontrollerimpl::MwacControllerImpl::LoadMwacSdk "MWACControllerImplHelper.cpp" 3227 "Failed to initialize the Web Access driver! Cannot initialize the Mwac Controller Impl."11/27/17 " 16:37:02.596" 569406 0a00 0f38 ERROR MwacControllerImpl mb::mwaccontrollerimpl::MwacControllerImpl::InitializeMwacSdk "MWACControllerImplHelper.cpp" 763 "Failed to load the mwac sdk" Can someone help me with this? Why is this happening, and how can I fix it?
  5. Hello. Quite revently, Malwarebytes has started to cause several BSOD's for me. I'm running Malwarebytes Premium (Pro code) 2.2.1.1043. At first I didn't know what was causing it, but then I downloaded and ran WhoCrashed, which pinpoints it specifically to Malwarebytes and mwac.sys (Malwarebytes Web Access Control). I have already tried fully removing it and then reinstalling it but the BSOD's returned. I will be forced to remove it for good but I really don't want to, I love Malwarebytes!
  6. Still getting the BSOD after a clean reinstall of W10 Threshold 2 X64. Just reinstall W10 x64, update all driver. Install Bitdefender TS 2016, Install MBAM Premium (last version) > On Firefox/Chrome/Edge when manipulating tabs : BSOD BAD POOL CALLER or sometimes HEADER > ndis.sys, netio.sys or tcpip.sys just crashed. It's an internal incompatibilty between BD2016 and the new MBAM, vice versa. It's easy to reproduce the bug. I had it on multiple computers. This bug can occurs BIOS crash. Only way to recover : Clear CMOS and reflash last BIOS. What the hell ?! 1 month, no update, no solution... Thanks Mbam !
  7. Sorry to say, but Kaiwen seems to have a valid point. My systems with Bitdefender 2016 and Malwarebytes have gone completely haywire as well the last couple of weeks. Daily BSOD caused by mwac.sys on my main system. All systems, 4 of them, have been completely wiped and everything reinstalled without any manufacturer bloat, but problem still remains.
  8. I have the same problem and I am running BitDefender 2016 as my antivirus.
  9. I've gotten blue screens "BAD_POOL_HEADER" and sometimes even "BAD_POOL_CALLER" (I don't know the difference). I always brushed them aside as they only happened once every month, randomly. I looked up how to solve this and have not found any recent solutions, just people saying they will inform the devs. PC Specs: http://pcpartpicker.com/p/9w83Vn I have fully updated drivers, and I just updated the BIOS too. In the attached image, you can see the WhoCrashed log. In the screenshot, two of the 3 crashes displayed have bad pool header errors. The other one has a bad pool caller error. All of them say the error is from Malware bytes web access control is at fault. I love Malware bytes. I don't want to stop using it, but these blue screens are unbearable. I manually updated Malware bytes at first because I thought that was the problem, however blue screens happen more frequently now. It is worth mentioning that it seems I have blue screens when using my main login account (standard user), rather than me admin accound (admin-user). I do this for security reasons, such as programs not downloading files without my permission (admin password). Thank you so much in advance, -Jerry
  10. I am having a similar problem. Based on the lack of response to yours I am not hopeful for a resolution.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.