Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mbae 1.10.2.41'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes 3 Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a server (2012 R2) that stops responding to network requests almost every morning and has to be rebooted to resolve. When looking at task manager, I find multiple tasks for Malwarebytes Anti-Exploit CLI (32 bit) running (see attached). If I try to end task on them or kill them, they do not go away. I have also uploaded the contents of the entire directory that contains the logs. There aren't any red flags in any of the Windows event logs. In an attempt to see if Anti-Exploit was causing the issue, I stopped the serviced and disabled it. I had the same issue the next morning, along with multiple tasks in the task manager. I have now uninstalled Anti-Exploit and will see what happens tomorrow. This started happening not long after upgrading to MBAE 1.10.2.41. I don't know if MBAE is the cause but given all of the tasks which show up in task manager, even with the service disabled, it seems possible. Appreciate any feedback. Thanks Malwarebytes Anti-Exploit.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.