Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'malwarebytes disappeared'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes 3 Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hey, I'm sad to say that I'm at a total loss when it comes to computers, and I'm a 90's kid. Ugh. Also, I apologize if I'm posting this in the wrong forum. I've tried doing what was suggested for people with similar problems in this forum, but nothing is working. I don't know when it happened, I don't pay much attention to it, but sometime between 4/19/18 and today 4/30/18 my Malwarebytes program was removed from my computer. During this time Windows did force an update, and this may be what caused the program to disappear. I noticed that I wasn't getting any updates on scans recently, and went to run Malwarebytes, and it gave me an error saying something like "unable to connect to program" or something like that, and I realized that I was using the "M" pinned to my taskbar, and the actual program was gone from my computer. So, I ended up going to Malwarebytes website, and re-downloaded the software. Once the files were downloaded and installed everything looked like it did before this mess started, except now it says, "You're not fully protected One or more Real-Time Protection layers are turned off." The layer that is "turned off" is "Exploit protection." I went to "My Account" and re-entered my access key, and ID, because I noticed the key was different, and it reverted back to the different key, but after doing some research this seems to be okay since there was an update with the way keys are assigned now, and I can use either the new key, or my old one. So, that is all fine and dandy. But still, whenever I try to click the Exploit Protection to "on," nothing happens. I'm getting really frustrated. I've tried closing down the program, and then re-launching it, and it still shows the Exploit Protection is off. PLEASE, ANYONE, HELP?!
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.