Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'malwarebytes 4.1'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 4 results

  1. I am having this same problem on my wifes Dell PC, before the Windows 10 update (2004) everything worked fine with MalwareBytes and the PC, but after I did the update the PC was unusable and I had to uninstall the 2004 update. Has Malware bytes addressed this problem (I don't know who's problem it is MS or Malwarebytes) but I would sure like to upgrade my wife's PC and know I am not going to run into the same problem again.
  2. I recently updated my instance of Windows 10 from version 1909 to version 2004. After the update, Windows began acting very, very slowly and almost to the point of being unresponsive. Then, I saw a post somewhere that said that MalwareBytes 4.1 was causing a problem with this new version of Windows 10. On the chance that this was also my problem, I quit MalwareBytes from the Taskbar Tray area. Upon doing this, Windows amazingly began operating as it should. I've since disabled the automatic start of MalwareBytes at Windows Start-Up. I've no doubt that you've heard of this conflict of Windows 10 and MalwareBytes 4,1 from other users. The reason I'm writing this is to ask that I be notified when a fix has been published (MalwareBytes is currently disabled).
  3. I had/have this too. It was totally pain. I had to e.g. revert back to Windows 1909 because I didn't know that it is Malwarebytes that after some time, halt almost everything - some applications that I started first run quite alright for sometime (after a few hours the system was unusable) but cannot start any new application). Then yesterday I tried to 2004 update again because WU offer it as first time I used MediaCreationTool. Luckily I found this thread after some one pointed that this kind problems are always security programs based. Malwarebytes should definitely offer update or some notification to user, if Malwarebytes detects Windows 10 with 2004 and old Malwarebytes Component package version and so on. If is not possible, Malwarebytes should send email to all paid user just in case. Updating to 4.1.1.71/Update package version 1.0.25785/Component package version 1.0.961 help much, there was still some odd thing. Yesterday I tried to start command line I use (ConEmu) and it did not start. I thought that could not be true, again 😞 But then I exiting Malwarebytes and all ConEmu processes started, totally 3 ConEmu-window at once. So now on I know that, if something not start, I shutdown Malwarebytes. That ConEmu-problem is still only problem so far, and today it works with Malwarebytes on without any proplem. Setting have already like recommended in post #6 This is for information only, I do not request any help.
  4. I have same issue... trying everything that was mentioned before, but no results. When I turn off Malwarebytes computer start to work.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.