Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'malwarebyte'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Nebula
    • Malwarebytes Nebula Modules
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Other Malwarebytes Business Products
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 11 results

  1. Hi please help I started using malwarebyte today as premium user However it detected a site and block it. I need to use this site urgently. I has allowed the site on malwarebyte but then I can access the web but cannot load any content. I tried in firefox, it happened the same. I tried on chrome and it doesnt even allow me into the site. What is wrong with malwartebyte? Finally I've got to turn the malwarebyte off but still cannot load website it has broken permanently
  2. I made a purchase via the Malwarebytes Premium bill of exchange for one year (Order No. 152836483) a few hours ago, and there's no email within the key of it. There's nothing in the Spam email too..
  3. Hi all, First time with this type of trouble and I've come across this forum via a Google search which I had started reading through this thread here: I will try to do my best here in understanding and communicating with the everyone and your knowledge. Thank you in advance for any help. I'll try and keep this simple and broken down into what I know. To start I am running Windows 10 on a Cyberpower PC that I purchased about 3 months ago. As briefly as I can be I use this PC strictly for iRacing and use only a limited number of applications that run along with it. I use Chrome as a web browser which is pretty much just familiarity and a preference. This whole adventure started when the command prompt opened on me in the middle of a race. I noticed in the task bar following this race that Internet Explorer and Chromium were there. Not thinking too much of it as this was the first time it happened I unpinned them and continued what I was doing. This happened again several hours later and I got to investigating this Chromium deal. I am now familiar with what it is and how it works and I also learned more about Electron and how it operates some of the apps I use such as Discord and Simracingapps. More familiar with how this all comes together I continued with trying to get these apps removed. Im almost positive I had uninstalled Chromium via the command prompt and a hidden folder in This PC>Windows(C:)>Users. I also took a second look at SAntivirus which is my fault for not noticing sooner and I found out all about that.. I followed instructions to remove SAntivirus by rebooting in "Safe Mode with Networking". The following step is to download and install Malwarebytes. As there seems to be no way to connect via WI-FI in this mode (which is currently all I am able to use) I downloaded on my Surface and tried to install but it still needs to download during this time so I could not do so. I went on to the next steps as they were 2 more removal softwares so I figured leaving one out would be just fine. These were HitmanPro and then Adwdefender. Following the instructions to reboot after the Adwdefender scan all I booted to was a black screen. I restarted using the power button on the tower out of frustration at this point with this already being a 4 hour headache. When I powered back on I navigated back to where I was given the options that included "Safe Mode with Networking" and others. Since I was familiar with that one during this process I chose it. Boot to black screen. Reset again and believe I chose the startup troubleshooting after finding it and chose some type of boot recovery. This is where i was starting to see red so I cant remember exactly and I dont want to really do much else on here using that route unless instructed to do so. But that sounds about right. This went through and finished and the pc booted and I am at my desktop and logged in. Now whatever it did to recover gave me a sigh of relief but now I have the apps that I originally started this process to try and remove(Chromium and SAntivirus)back again along with 2 or 3 others that I have decided not to use and had previously uninstalled. All I want is Chromium off of my computer for good. I'm sick of saying the word. I'm sick of looking at it. SAntivirus Realtime Protection Lite off my computer for good. I'm already planning on being more vigilant for these things as the SA snuck in thetr on me. Also using all three of these softwares in the future to help me do thst... if Malwarebytes doesn't hang up on installing that would be great too. Seems I'm at a point here where I can try this all again with some of your help. Thank you for your time, Ryan
  4. I've run MalwareByte countless times but my problem hasn't solved. AdwCleaner keeps detecting 2 threats but can't remove them. I've also tried reinstalling chrome many times. Please Help.
  5. So recently avast told me that it blocked a malware from a certain website which is called the malware JS:Miner-C now avast said it has blocked it after that i scanned a full check of malwares and eventually avast did found it so i delete and remove now im also running a manual check like checking tasks,processes, and services now in the details in task manager when i check it theres 2 csrss.exe running even though there is only 1 user i check the properties theyre both identical starting from date created and extension etc now i check system 32 and to my relieve theres only 1 csrss.exe now 2 part question and also before everything i already scan with malwarebytes but the program said no issues were found remind you that the malwarebytes scan is before avast scan and both of the scan is on normal boot instead off safe mode 1) Is My Possibility of Infection still high? and if so what is the best methods u can do to eliminate this miner? 2) Is Anyone have an idea of the severity of the malware like does it steal my credentials? or does it expose me to other malwares? if anyone can answer this i say Thank You in Advance
  6. I did not get the Windows 10 update for Meltdown and I upgraded Malwarebyte Premium this morning, is it normal, what can I do?
  7. i discovered a confusing bug, when Malwarebytes catch a virus ESET block that file and block Malwarebytes, in the same time Malwarebytes do the same thing...
  8. I installed new windows 10 pro, with the pc clean my first step was install ESET Smart Security 9, Malwarebyte 2.2.1.1043 and CCleaner, all trial versions. No more. only the official pages. my pc is clean and new, no virus. In the moment i installed Malwarebyte I lost my internet conection, the pages show : This site can’t be reached www.youtube.com’s server DNS address could not be found. DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN if i turn off the protection in the Malwarebyte icon the internet access come back. How can i fix this issue?
  9. Alright so my previous topic was closed due to having a skidrow on it. I'm sorry about that I didn't even remember that I had it but I removed it now and i'd like help again. So I re ran frst and i will attach the logs. And please if it turns out that there is another pirated download on the computer just send a message first so I can delete it. My brother also uses this computer and sometimes he downloads. Addition.txt FRST.txt
  10. Hello my name is Stefan and I have a problem. I had adds everywhere on my browser (which is google chrome) so I decided to run a malwarebyte scan. I saw that I had 45 infections on my pc, some of those were keys, others were files so I deleted them and rebooted my pc. When I rebooted the pc I found out that I had no more internet! I have no clue what to do now, i'm not really handy with this kind of stuff. I tried to google it and saw some other posts on this forum saying that I need to attach log files, the problem is though that i'm on my laptop at the moment since I have no internet on my pc. I do have a flashdrive though. Please help me! Sincerely, Stefan.
  11. Hi! Every body. While i was having Kaspersky Internet Security in my Computer, I have downloaded and installed my computer to Malwarebytes' Anti-Malware Software. After some days, The Malwarebytes' Software started notifying me that it blocked a website. Every moment it tells that it blocked an access of a potential websites and it gives its IP Address, also a type: which is "outgoing" and a "process" which is "avp.exe". Successfully blocked access to a potentially malicious website:195.161.7.15 Type: Outgoing Port: 45825, Process: avp.exe. That is what i get every minute and even after some seconds. Some times instead of avp.exe, it tells "process: utorrent.exe". So my question is, What is exactly Anti-Malware blocking? Is it blocking an access of avp.exe to its server when it is requesting an update? or there is a virus or any kind of malicious software which operate as a pretext of avp.exe? Also my Computer is now moving slowly. I will attach the image of the notification if needed. In Windows Task Manager Winlogon.exe, csrss.exe and rundll.exe has no description and their files can't be accessed and i guess they were well before. I hope you will help me and i will be apreciated.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.