Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'malwarebyte 3'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes 3 Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hey guys I have a clean install of windows 10 a brand new pc built and I installed malwarebytes been using it for a long time never had a issue with it until recently. I installed the program all was well until the system tray icon just vanished and i unistalled malwarebytes and re installed it and for two days the system tray icon appeared as normal i even turned on my pc a few times a day to see if the icon would appear and it did and it wasnt until a few minutes ago i turned my pc on to find the icon was not there so what I did was restart the pc and it came back. It seems this is a Bug with the system tray icon just randomly not loading. Anyone else have a issue or fix or know anything about this. Pc specs: gtx 1070 asus strxi z390 e mobo i5 9600k 16gb ram ddr4 ram
  2. Hello there, I am almost certain something dodgy is going on with my computer and it is slowly getting worse. In Task manager the system reports that the disk space is at 100% almost all the time and this is causing me to crash/lag non stop. I currently use windows defender and nothing suspicious has come around so I wanted to install malwarebytes to do another scan to see if i can stop what is ever on my computer. Adverts too have started to pop up on screen and redirecting my page.... Which is becoming unbearable. The issue originally was the software was blocked by an administrator and the only way i got around that was by using the hidden administrators account although when I attempted to install it on that account i received the following error; Error 49:120 Could not call proc I have seen you were able to help others resolve this and I am just praying you are able to help me as well, Kind regards, Jamie
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.