Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'lag'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 5 results

  1. So recently I've been receiving huge rubber banding and lag spikes while playing games on my computer. i know that my PC is completely capable of running these games at 60 fps with no problem and my ping is perfectly fine so i know it cant be my WiFi a week after this problem i decided to factory reset my PC because I've been planning on doing so but the issue still persist. I've also noticed that when i open my task manager for a split second my CPU is running at 50+% then its hurries back down to its normal 5-10%. I've ran plenty of malware bytes scans even with the rootkits option on but it says my PC is completely safe I've also ran McAfee scans but it also says that my pc is safe. "I'm sorry if my grammar is off i'm too lazy to be formal in this situation" Any tips or help would be appreciated Thank you for your time Malwarebytes www.malwarebytes.com -Log Details- Scan Date: 9/26/19 Scan Time: 9:31 PM Log File: a271ab76-e0df-11e9-a615-f4390931a01c.json -Software Information- Version: 3.8.3.2965 Components Version: 1.0.627 Update Package Version: 1.0.12663 License: Free -System Information- OS: Windows 10 (Build 18362.356) CPU: x64 File System: NTFS User: DESKTOP-R6TCKQL\ashir -Scan Summary- Scan Type: Threat Scan Scan Initiated By: Manual Result: Completed Objects Scanned: 280520 Threats Detected: 0 Threats Quarantined: 0 Time Elapsed: 0 min, 56 sec -Scan Options- Memory: Enabled Startup: Enabled Filesystem: Enabled Archives: Enabled Rootkits: Enabled Heuristics: Enabled PUP: Detect PUM: Detect -Scan Details- Process: 0 (No malicious items detected) Module: 0 (No malicious items detected) Registry Key: 0 (No malicious items detected) Registry Value: 0 (No malicious items detected) Registry Data: 0 (No malicious items detected) Data Stream: 0 (No malicious items detected) Folder: 0 (No malicious items detected) File: 0 (No malicious items detected) Physical Sector: 0 (No malicious items detected) WMI: 0 (No malicious items detected) (end)
  2. I recently upgraded from 3.3 to 3.4 and have noticed lag in Borderlands 2 when the game autosaves at a checkpoint. I did not have this issue with the 3.3 version and it only appeared post upgrade to 3.4. It makes the game literally unplayable. I have found other people who recently, as in the last two weeks who are having the same issue. https://steamcommunity.com/app/49520/discussions/0/1698293703772876529/ They also report the issue post 3.4 update considering the timing of the posts being March of this year. They solved it by disabling Malwarebytes Real Time protections. I can confirm that Malwarebytes is indeed the issue and when these protections are disabled the lag disappears. Please fix this, as I don't want to disable my protection just to play a video game.
  3. I dowloanded a file from internet and my PC is now slow af.. I even bought the premium malwarebytes to help but still doest help. Does someone know how to fix???? There is so much information on this PC so i cant start fresh windows :((
  4. Hi, I'm using Malwarebytes Premium Home and lately noticed that my windows explorer is lagging terribly when opening folders, opening files or even just using arrow keys to move up and down a folder tree. I uninstalled Malwarebytes and now it's all smooth. Anyone else experiencing this problem? Any tips to fix it? Thanx
  5. Actually registered an account to make sure this thread stays alive. I'm having the same issue as well. Launching task manager causes a short (about a minute), but massive performance drop where even the movement of my mouse cursor is massively delayed. Another issue I've been having is the same performance drop but in Rocket League and seemingly random timings. Never had this issue before the most recent Windows 10 update and I have yet to find a solution. Hopefully someone will be able to discover a solution soon. It gets annoying pretty quickly.l
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.