Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'internetsecurityessentials'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Originally posted in Malwarebytes Anti-Malware Help forum. I also have log set 1 attached! Sometimes you have to wonder how people can mess up their computers so badly... I decided to help a friend out with their laptop because they said it was having issues. Took it home, booted it up, realized right away I might be in over my head. Tons of really weird processes running in the background, all these programs installed that look suspicious, and networking is completely broken, neither wifi nor wired connection goes through- error comes up for Diagnostic Policy Service not running. I gave up on that and decided to just install CCleaner (I always use this to clean out unnecessary files and obvious unwanted programs before scanning), MBAM, and Avast from a flash drive, and deal with it later. Well Avast wouldn't install at all because Base Filtering Engine wasn't running and refused to run. I googled the issue and tried the following, to no avail: giving "Everyone" Full Access to BFE in regedit, downloading and running ServicesRepair, downloading a clean BFE, and downloading a clean MpsSvc. So I gave up on that for the moment. At first, MBAM wouldn't run so I had to use Chameleon, and I ran a Custom Scan to include rootkits and all drives. Found 36 infected files. Unfortunately, a log file was not saved (even though the option was checked, so I'm not sure what happened) so I can't post it All I can give you is a list of what was quarantined: hundreds of PUPs and Security.Hijack Trojan.FakeAlert.ASC Rogue.InternetSecurityEssentials Trojan.BHO Adware.OneStep Trojan.Agent Adware.GamePlayLab. Computer was still giving a lot of issues and Services were still messed up so I ran the same scan again, this time in Safe Mode (didn't think of it earlier). 96 infected files were found this time, and the log file didn't save again. Quarantined: Trojan.RotBrowse Trojan. RotBrow.A Hijack.Regedit and also hundreds of PUPs and Security.Hijack again Ran the scan one more time in Safe Mode and no infected files! It actually saved a log file this time, too. It probably won't help at all, since I seem to have removed all infections (knock on wood), but here is the log file from the 3rd/final scan: Malwarebytes Anti-Malwarewww.malwarebytes.orgScan Date: 8/30/2014Scan Time: 7:26:59 AMLogfile: mbam.txtAdministrator: YesVersion: 2.00.2.1012Malware Database: v2014.08.27.05Rootkit Database: v2014.08.21.01License: FreeMalware Protection: DisabledMalicious Website Protection: DisabledSelf-protection: DisabledOS: Windows 7 Service Pack 1CPU: x64File System: NTFSUser: (xxxxxxx)Scan Type: Custom ScanResult: CompletedObjects Scanned: 821084Time Elapsed: 12 hr, 42 min, 44 secMemory: EnabledStartup: EnabledFilesystem: EnabledArchives: EnabledRootkits: EnabledHeuristics: EnabledPUP: EnabledPUM: EnabledProcesses: 0(No malicious items detected)Modules: 0(No malicious items detected)Registry Keys: 0(No malicious items detected)Registry Values: 0(No malicious items detected)Registry Data: 0(No malicious items detected)Folders: 0(No malicious items detected)Files: 0(No malicious items detected)Physical Sectors: 0(No malicious items detected)(end)I'm not sure what to do now...I went back to regular boot and BFE/DPS are still broken. I tried to run the ServicesRepair again but it didn't help. Ran SFC /scannow and no integrity violations were found. I'd like to not wipe the computer clean and/or fresh install Windows 7, if possible (I don't have their repair disk, anyway). I've run out of ways to word my google searches to find the answer Hopefully you guys can help me here! Thanks! Addition.txt FRST.txt
  2. Sometimes you have to wonder how people can mess up their computers so badly... I decided to help a friend out with their laptop because they said it was having issues. Took it home, booted it up, realized right away I might be in over my head. Tons of really weird processes running in the background, all these programs installed that look suspicious, and networking is completely broken, neither wifi nor wired connection goes through- error comes up for Diagnostic Policy Service not running. I gave up on that and decided to just install CCleaner (I always use this to clean out unnecessary files and obvious unwanted programs before scanning), MBAM, and Avast from a flash drive, and deal with it later. Well Avast wouldn't install at all because Base Filtering Engine wasn't running and refused to run. I googled the issue and tried the following, to no avail: giving "Everyone" Full Access to BFE in regedit, downloading and running ServicesRepair, downloading a clean BFE, and downloading a clean MpsSvc. So I gave up on that for the moment. At first, MBAM wouldn't run so I had to use Chameleon, and I ran a Custom Scan to include rootkits and all drives. Found 36 infected files. Unfortunately, a log file was not saved (even though the option was checked, so I'm not sure what happened) so I can't post it All I can give you is a list of what was quarantined: hundreds of PUPs and Security.Hijack Trojan.FakeAlert.ASC Rogue.InternetSecurityEssentials Trojan.BHO Adware.OneStep Trojan.Agent Adware.GamePlayLab. Computer was still giving a lot of issues and Services were still messed up so I ran the same scan again, this time in Safe Mode (didn't think of it earlier). 96 infected files were found this time, and the log file didn't save again. Quarantined: Trojan.RotBrowse Trojan. RotBrow.A Hijack.Regedit and also hundreds of PUPs and Security.Hijack again Ran the scan one more time in Safe Mode and no infected files! It actually saved a log file this time, too. It probably won't help at all, since I seem to have removed all infections (knock on wood), but here is the log file from the 3rd/final scan: Malwarebytes Anti-Malwarewww.malwarebytes.orgScan Date: 8/30/2014Scan Time: 7:26:59 AMLogfile: mbam.txtAdministrator: YesVersion: 2.00.2.1012Malware Database: v2014.08.27.05Rootkit Database: v2014.08.21.01License: FreeMalware Protection: DisabledMalicious Website Protection: DisabledSelf-protection: DisabledOS: Windows 7 Service Pack 1CPU: x64File System: NTFSUser: (xxxxxxx)Scan Type: Custom ScanResult: CompletedObjects Scanned: 821084Time Elapsed: 12 hr, 42 min, 44 secMemory: EnabledStartup: EnabledFilesystem: EnabledArchives: EnabledRootkits: EnabledHeuristics: EnabledPUP: EnabledPUM: EnabledProcesses: 0(No malicious items detected)Modules: 0(No malicious items detected)Registry Keys: 0(No malicious items detected)Registry Values: 0(No malicious items detected)Registry Data: 0(No malicious items detected)Folders: 0(No malicious items detected)Files: 0(No malicious items detected)Physical Sectors: 0(No malicious items detected)(end)I'm not sure what to do now...I went back to regular boot and BFE/DPS are still broken. I tried to run the ServicesRepair again but it didn't help. Ran SFC /scannow and no integrity violations were found. I'd like to not wipe the computer clean and/or fresh install Windows 7, if possible (I don't have their repair disk, anyway). I've run out of ways to word my google searches to find the answer Hopefully you guys can help me here! Thanks!
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.