Jump to content
Due to inclement weather in Southwest Florida, our Clearwater support team is offline. Our other offices are available to assist you, however their responses may be delayed. We appreciate your patience and understanding during this time. ×

Search the Community

Showing results for tags 'instalation'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Nebula
    • Malwarebytes Nebula Modules
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Other Malwarebytes Business Products
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, (Please forgive me for my bad English, I hope the post will be understandable) I have made a big mistake and installed on my computer a version of microsoft toolkit final to correct my office that is apparently not microsoft toolkit... I tried to find some solution on the forum and this post is exactly describing my problem : When I launched the program, it installed itself with the comand-line interface in different registery (system32 and internet explorer), but never run like it should run. (Microsoft toolkit usually run without showing any sign of instalation). Since then Avast notified me, every now and then, that it is blocking attack that go through explorer, I never use explorer ... I followed the step on the post: - Run Defogger - Run adwcleaner - Run hijackthis - Run FRST - Installed and run Malwarebytes. Malwarebytes found 16 threats, all : Trojan.Miuref.Generic Each time it found something, an application error poped with : - WerFault.exe - Application Error "The instruction at 0x4c000000 referenced memory at 0x4c000000. The memory could not be written" (the code change everytime, could also be "0x25000000" among other) "Click on OK to terminate the program" OR - iexplorer.exe - Application Error "The instruction at 0xdc000000 referenced memory at 0xdc000000. The memory could not be written" "Click on OK to terminate the program" - I unstalled Utorrent Do my computer will go better now, or the virus is still there ? I didn't want to run ComboFix alone, because of the warning written in "Still infected with MS Office Toolkit" post. Thanks, to anyone that will take on his time to reply to me. defogger_disable.log AdwCleaner[C2].txt Malwarebytes.txt hijackthis.log FRST.txt Addition.txt
  2. So this morning I went to run malwarebyes because I update and scan every day or so, and it started up fine, but then I got a blue screen which made my computer restart. (I'm on windows 8 by the way.) After looking the blue screen up, and finding out it was a memory error, I re-started my scan, but it wouldn't open, no matter how many times I tried. So I finally tried chameleon, and I tried all 13 and none of them worked. So I thought I'd try uninstalling and re-installing. However after all of that, it still wouldn't open. So I uninstalled again and tried installing using chameleon, and again it didn't work. I'm not sure if this is something new that is harder to work around of if I'm doing something wrong. Please help, I'd like to upgrade to premium next paycheck, but I'm not sure if this doesn't get fixed. Thank you.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.