Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cu4'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. Just a quick note to advise that the new CU4 Beta appears to fix my problems ....... [Fingers crossed :)] Performed install on Win7 Sp1 [All latest Updates etc], after running 'mb-clean-2.4.1.1000.exe' to ensure clean install. 1. For the 1st time my license key is accepted without having to upgrade via ver 2.x or 3.0.5. 2. The Update packages ae being downloaded as per 3.0.5 (which was working for me !!!) 3. Re-booting the PC does NOT reset the version to 3.0.0 which 3.0.5 did. 4. The (?) ("Get more information") links are working on dashboard etc Overall looking good !!! Just need to wait for the longer term stability to be tested. (i.e. wait a few days ) Thanks for the update.
  2. I've had problems with web protection causing BSODs in the current build, so I've installed the CU4 beta linked at the top of the forum. Now, when web protection is enabled, I will occasionally get DNS errors at least once an hour while browsing - pages will be stuck at "Resolving host" for 20 sec before failing to load with "DNS probe finished - no internet." However, ongoing connections (downloads, IRC, games, etc) stay connected, so I've ruled out my connection. I have also changed DNS servers in my ipconfig, so that is also ruled out. I've disabled web protection, and have not had an issue since.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.