Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'clean boot up'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes 3 Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I received a malware alert about 2 files from my avast anti-virus, it recommended that I press OK to delete them, I did, and then it said something about a " boot scan " and I pressed OK, my system started to restart ( I realized what a boot scan was, haha ) then instead of the usual boot up things with the logo and stuff it started a scan, since I knew those 2 files were not malware I canceled the scan and Windows started, but the screen was darker, taskbar was back to classic style, sound was disabled, the wi-fi icon didn't even appear, and my usb mouse was not working but my phone was connected and charging, I couldn't do some things like adjust the brightness, etc. After I went to dr. Google in order to find a fix I found a forum thread and the recommended fix was to go to msconfig, services tab, and check enable all. Indeed my services were all stopped except for the Avast Anti-Virus ones, I enabled all, restarted, everything returned to normal except my mouse which is not working at all, no lights as well. (Had problems with this when mouse's under light and clicks were working but the cursor was not moving ) . My phone connects through USB normally. Everything seems to be working normally except for my mouse. Connected it to other PC's and the mouse works normally there.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.