Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cant run'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 2 results

  1. I've upgraded to the Windows 10 technical preview some time ago, and my Malwarebytes worked fine right off the bat. Only recenly I discovered that it wasn't running at start-up, nor could I get it to run on it's own. I tried to run the anti-rootkit and even chameleon and those would not run either. I got error codes for each of them. I'd love some help, because I do not like browsing unprotected and like the peace of mind I paid for. The errors I get include: mbam-setup-2.1.4.1018.exe - Error 0xc0000279 mbam-setup-1.75.0.1300.exe - Error 0xc0000279 mbar-1.09.1.1004.exe - Error 0xc0000279 mbam-chameleon.exe - Error 0xc0000142 Any help is appreciated.
  2. I'm running Windows 8.1 Pro, 64-bit, and I transferred my Malwarebytes Pro key onto it from my old laptop some months ago. Everything has seemed fine until recently. Last night, I noticed that my MBAM notification icon was not appearing in the right end of my taskbar (I had set to always show), so I tried opening MBAM, and it asked for permission, which I granted, but it did not open. I've tried using Chamelion, and all thirteen attempts failed. I ran a boot-time scan and full system scan with avast!, and both came up clean. Then I uninstalled MBAM and tried reinstalling it, but the installation flashed me with several runtime errors, and I am still unable to start MBAM. I also tried a system restore, but that gave me a message saying that it was unable to restore. Coincidentally, or maybe not, Firefox has been occasionally freezing up and forcing me to reboot for the past few days.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.