Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bug?'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 6 results

  1. Recently, while going about my normal browsing and communicating with a friend through hangouts. Images sent by my friend and profile pictures were crossed out. I attempted uninstalling and reinstalling as this has never happened before but it still happened regardless. I found that it was blocking and element from google itself. I am able to unblock these elements but that does not seem like a proper solution. Any chance somebody could inform me as to why this suddenly changed?
  2. I have the same problem since yesterday. Computer is freezing shortly after booting. I get the message on every program, that window is not responding. Have to boot in safe mode. As soon as I deactivate Malwarebytes Services, everything is working well. I already updated to 3.4.4 before, it has to do with a signature update, released somewhere after Thursday, 8.3.2018. On Wednesday, everything was well with 3.4.4.
  3. I was using version 3.3.1 without any issue with the performance of my PC and Laptop. But since I installed version 3.4.4, when the computer starts, not only the PC, also the Laptop seems to freeze and stops responding. I thought it was an issue with MS update. so, I made a clean install of W10, updated, installed my applications and everything was working great. But after installing MWB 3.4.4, I had the same issue again, and both stopped responding. After forcing reset on both machines and disabled strting MWB with windows, everything worked again. At the moment I disabled MWB and will w
  4. Same problem with my Windows10 machine. I knew it was MWB 3.4.4 because it was the last update I did prior to having the problem. My machine booted slow and eventually was locked up. I could not even launch task manager to see what service was bogging down. I had to force power down and try again. Same problem. I eventually booted in Safe Mode, disabled MWB by making it a manual startup, and my machine booted and worked perfectly. You have a problem with 3.4.4 that needs to be addressed.
  5. Hello, I updated my free version to the new 3.4.4.2398 a week ago and am currently on the premium trial. I've noticed that my usual threat scan takes longer than normal and my computer randomly freezes at various points. I was worried that I was infected but both the threat scan and the full custom scan showed no threats detected. The scan for rootkits option is enabled in my settings. AVG has shown no detections either. Looking at the forums, it seems like everyone's been having issues with the 3.4.4 version so I'm wondering if that is what's causing it. If so, should I just wait fo
  6. Having exactly the same problem as everyone else, MWB working perfectly BEFORE the update to 3.4.4.2398 Have removed MWB and PC is back to its usual speedy self. Will leave MWB off the system till a fix has been sorted
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.