Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'SafeMode'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 10 results

  1. I recently noticed my paid subscription to Malwarebytes kept crashing partway through scans. I also have avg paid full protection and somehow I still got infected even though I’m very careful and clean. Avg cannot detect either, both on max settings. Went to safe mode, cannot run windows defender scans, cannot run avg, Malwarebytes cannot detect anything. Really need help cleaning my machine, please help!! No downloads or extra files and cannot find a virus although I’m a novice at that.
  2. Hello, I recently logged into my computer and malwarebytes said it was out of date. I had to turn off the self-protection module to update and then malwarebytes was removed from my computer. I have since reinstalled it, but it will not boot unless I am in Safemode(which I currently am). I ran Rkill along with malwarebytes and they have both detected nothing, but I cannot understand what would cause the program not to function otherwise.
  3. Hi, I successfully downloaded Malwarebytes via Chameleon because I had the 4dsply virus. Plus, before shutting down my laptop would display a webpage to something called sportolife and other pages. I ran Malwarebytes several times, and it found multiple threats. When I downloaded MB there were two files on my desktop, the MB zip and a file called desktop.ini. My question is: Now that MB is installed and ran can I delete the desktop.ini file from the desktop? When I right click it says (paraphrased) "if deleted associated program may not run".
  4. Hello everyone! I just got a new laptop for the college, and I need some files from my old laptop. But, for protection, I did some scans on the old laptop to be sure that nothing is infected. Here is the results; - Avast Rescue Disk - nothing infected (some files were a "decompression bomb", but I removed them) - ESET Online Scanner - nothing infected - Malwarebytes full scan on Safe Mode - nothing infected So, I'm safe to do the backup? Or should I do the diagnostic logs? Thank you guys for the help.
  5. Today, from out of the blue, my Chrome web browser notified me that: "Chrome detected that your browser settings may have been changed without your knowledge. Would you like to reset them to their original defaults?".... what just happened? I did some searching around, and found this news article, published within the last 8 hours. After reading suggestions by Google that I may have acquired malware of a sort, I decided to do a scan with Malwarebytes Pro in safemode. It found "hijack.drives" (attached), which it then prompted to quarantine. How the heck did this get on my system, and is it s
  6. So i had qvo6 , i thought it was the thing that was causing the problem , i ran hitman pro , spybot , anvi smart , malware byte , norton , bit defender and adware . hitman pro detected hao and qvo6 and deleted them , but still cant use browsers in normal mode , i reseted them all , reinstall but nothing , someone told me to download pale moon . and it worked , i dont know how or why , now i remove all antivirus , if they were blocking the other browsers (ie,chromeand firefox) but nothing . here is my hijackthis log Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 5:20:27 AM, on 7/21/2013 Platform:
  7. Ive recently been infected with the moneypak malware. I cannot access safemode. Ive read the forums and attached FRST and search. Any help would be appreciated FRST: Scan result of Farbar Recovery Scan Tool (FRST.txt) (x64) Version: 18-05-2013 Ran by SYSTEM on 19-05-2013 16:59:38 Running from G:\ Windows 7 Home Premium (X64) OS Language: English(US) Internet Explorer Version 9 Boot Mode: Recovery The current controlset is ControlSet004 ATTENTION!:=====> FRST is updated to run from normal or Safe mode to produce a full FRST.txt log and an extra Addition.txt log. ==================== Registry
  8. I could use some assistance. I have ran MalwareBytes multiple times from safemode on my computer and this same virus keeps reappearing. thanks in advance for any help. Below are the mbam, Attach.txt and DDS.txt Here is the mbam log: Malwarebytes Anti-Malware 1.65.0.1400 www.malwarebytes.org Database version: v2012.09.24.09 Windows Vista Service Pack 2 x64 NTFS (Safe Mode/Networking) Internet Explorer 9.0.8112.16421 Madrid :: MADRID-PC [administrator] 9/24/2012 12:40:33 PM mbam-log-2012-09-24 (12-40-33).txt Scan type: Full scan (C:\|D:\|) Scan options enabled: Memory | Startup | Registry | File
  9. I am currently having some computer problems and I have tried every way I know to fix it. What happens is that I have random sound clips playing for no apparent reason. Be it a 20 second song clip, advertisement, whatever. It only happens when I am connected to the internet, and when I connect my laptop to my flat screen tv through HDMI when I want to watch a movie. It doesn't happen when disconnect my wifi. Now I know it's not advertisements from a browser because it does it when I shut everything down. It's not a browser playing these sounds, I have pulled up task manager and closed every pr
  10. seems like ...system.../srsvc.dll ... is involved. now=167K, probably not orig. win xp file,., keeps generating new "run" files, all of size 167K, with changing names, all executable, and run at startup.. currently streamdevproxy .... Malwarebytes is disabled in normal mode, but works fine in safe mode, ... But ... it fails to get the source file which writes new files for malwarebytes to find on the subsequent boot. daveyjane *********************************************************************************************************** quote: DDS (Ver_2011-08-26.01) - NTFSx86 NETWORK In
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.