Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Ptivatefirewall 7'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have followed with interest the topic "MBAE won't run" by JS Hill as I have the same issue though obviously not the same as the previous thread has been fixed and closed. I have 32bit Windows XP Professional (I need it for programs that are unsupported on other OS). But the set-up differs in that I use "Avast" anti-virus and "Privatefirewall 7.0" I have run Chkdsk etc. etc. and everything appears clean of disk errors and malware but when starting: mbae-svc.exe -install I get the message: ......... CmdInstallService(600): Malwarebytes Anti-Exploit Service failed to start. Trying to start the service via services.msc momentarily starts the service (it is seen in the task list) but then stops almost immediately. I have two Windows 7 64bit PCs and an old Vista 32bit PC with the same Avast & Privatefirewall 7.0 set-up and MBAE runs with no problems. The only other unusual feature (of all these PCs) is that the OS & Programs are on SSDs with most everything else running on spinners using NTFS junctions. The same set-up is used across all OS; XP, W7, WVista. Any ideas about the XP failure would be gratefully received. Thanks
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.