Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'GFI'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Nebula
    • Malwarebytes Nebula Modules
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Other Malwarebytes Business Products
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. I have a long running issue with MalwareBytes that started out of the blue. I run the premium version and one day a few weeks back I noticed that clicking on the MalwareBytes Toolbar icon, nothing would happen. Of course, i thought virus! And it was.. I ran GFI Cloud Antivirus (also installed) and midway through MalwareBytes popped up. The virus was contained and I've since run multiple scans with both tools and also Wise Registry Cleaner. However, the issue with MalwareBytes locking up for long periods of time persists. For example I just made a mistake today downloading Firefox from the wrong site and it started installing crap I didn't want (Binklands?) I aborted it but it managed to get it in. So I tried to run MalewareBytes and nothing.. later about 20 minutes or so it popped up. I ran it and it scanned. Reported numerious issues with Binklands. Offered to quarantine them. I clicked Quarantine and it sits forever (20 minutes plus) and all of a sudden the screen is active again. If I ignore the screen, eventually it freezes again. I started in safemode with networking and tried to run it. It just locked up.. Not sure what is going on.. I don't seem to have any active viruses per GFI or Malwarebytes. Any advice would be appreciated.. I've included the requested files.. Regarding FRST.. should I do a FIX after the SCAN? Not sure if it is removing everything in the list, is that all bad? I have visual studios installed for example.. Thanks Mark Addition.txt FRST.txt MBAM-CheckResults.txt
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.