Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'welcome screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes 3 Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 1 result

  1. Windows 10 Pro 17763.168 (1809) - i7-7700k. This issue occurs only in Pro, not Free. After boot and display of the Welcome screen, there is a noticeable lag at the Welcome screen. Startup sound is delayed by at least 2 seconds. Clicking or pressing enter to get the sign-on box does not appear for several seconds. After entering PW/PIN, there is a lengthy process displayed of "Waiting for Initialize Profile" (not exact words), "Preparing Desktop", etc. Finally goes to Desktop. None of this happened prior to 1.0.508, it was all nearly instantaneous. Setting delay of 15 seconds removes the issue and all was as before this CU. Setting the service to Auto(delayed start) also removes the issue. Both are workarounds. This did not occur on the previous CU. I did have the Beta prior to all this, and it, too, had the same issues. I reverted to Public Release and the issues resolved. But when this CU was installed, the issues returned. I have done clean installs using the mb-clean-3.1.0.1035.1 and the mb-support-1.3.1.553. I have also completely uninstalled it using Revo Uninstaller Pro 4.0.1 and re-installed clean using the latest downloaded today mb3-setup-consumer-3.6.1.2711-1.0.508-1.0.8211, which has the 1.0.508 incorporated. All to no avail. There do not appear to be any other side effects, except this startup issue. Attached is the clean log and mbst-grab-results. Thank you for your help. mbst-clean-results.txt mbst-grab-results.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.