Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'task manager'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes 3 Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 6 results

  1. Hello, I built a new pc a month ago and it's been doing great until a few days ago that I noticed my cpu at 50% plus when idle/browsing with no heavy programs running. Everytime I run the task manager or similar programs I downloaded online, the CPU usage will always go down to around 1-5%. I ran a total scan using avast and I dont see any malicious file. I can't see what process/program is the culprit because everytime I check it on the task manager, the usage will suddenly drop and I can no longer see which one is using all the cpu. I've seen similar posts online and here, and tried to resolve it but I dont see any suspicious file and I really don't know which process is the malware. My Setup is: i7 8700k Processor, GTX 1060 6gb, 8GB Ram, Windows 10. I hope you can help me find some solution or better yet pinpoint the cause. Forgive my english. Thanks a lot=)
  2. I'm writing to you from my phone. I turned on my computer my sign on for Microsoft came up, I signed in and it took me to a blank screen. Control/Alt/Delete brought up task manager but that's all I have. I can't afford to take it in. I'm no guru. My computer is a HP EliteBook core i7 vPro Windows 10 Pro. I don't know what else to tell you
  3. Hi, Windows Powershell.exe appears on my W Server 2008 R2 Enterprise, it consumes from 75% until 100% of cpu and appears occasionally but in 1 day it appears 3 times. its annoying because i will always have to end this procees in the task manager everytime that it appears. (I ran avast antivirus because i have a license but it doesn't solve this).
  4. A little while ago tonight, my desktop slowed to crawl. Applications unresponsive, opening one taking two minutes,etc. when I finally got Task Manager open (W7 64bit), I saw this. I was not running a scan. It took the computer about 7 minutes just to reboot, then it was fine. What does this signify? Thanks.
  5. Hi I'm having some really strange issues with Malwarebytes Anti-Malware... I'm running W7 64: A few days ago I saw my MW wasn't on the system tray and I wasn't getting any warning for any prohibited websites, so I decided to do a clean re-install using mbam-clean-2.3.0.1001.exe and activate the newly installed version using my key and, only one day later I'm right back where I started, which is: I can't see the icon in the system tray I can see that mbam.exe *32 AND MBAMService.exe are running in the Task Manager but... I don't get any warnings at all. When I execute the desktop icon, nothing happens. Malwarebytes also disappeared from my wife's PC a couple of weeks ago (she just had it reinstalled and we'll see how that goes) I think I'm not protected now and this is really frustrating because I feel like I need to be vigilant constantly so that "something" doesn't go wrong... Can someone help me please? Thanks
  6. Recently I had two problems occur 1)a window would open stating " the requested resource is in use" and 2) when attempting to open task manager the program would flash open for a second and then close and disappear. I researched the problem and not unexpectedly most solutions referenced Malwarebyte. Almost all solutions began by downloading and installing your products. The downloading posed no problem and all were successfully downloaded. Obviously the next step was installation and all failed; an error message stating "the requested resource is in use". Therefore I am looking to this forum as to how to remedy the situation. Thank you Jerry
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.