Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'failed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes for Windows Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • Malwarebytes Privacy
    • Malwarebytes Browser Guard
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 19 results

  1. My headsets stopped working when i removed a malware from my PC. I clicked on restart via malwarebytes for the removal process to be finished and then my PC frose on the blue screen where it says restarting and then i turned the PC off and turned it on again. But once i did my PC had remove my headsets software drive and also out of nowhere my device driver was not working properly and the troubleshooter didn't detect anything. I need help pls someone help me and also this happend to my gaming headset directly after the restart and also now i have no malware left or any threat or virus but i w
  2. I had problems that had prevented me from installing or using any anti-virus software. I had to run a special build of Malwarebytes anti-rootkit from here to solve that problem and install Malware Bytes. Here's the forum where I posted my problems and was helped. I was redirected to this post and was able to do the threat scan; however, whenever I click on the link for the Farbar Recovery Scan tool, my browser closes. I am using Microsoft Edge as I had to uninstall both Google Chrome and Mozilla Firefox when they faced numerous problems and refused to open. I was strongly recommended to post h
  3. Error message says "Download Failed. Check Internet connection and try again." My Internet connection is okay however.
  4. Hello, I'm unable to activate my premium after upgrading to version 3. This is the first time I'm having this issue and I believe I have a lifetime premium subscription. Is it safe to upload a screenshot with my key? Many thanks for your help.
  5. I recently got a virus and removed around 500 malware using malwarebytes and adwcleaner, but there is still 37 stubborn malware still affecting my pc. I scan via malwarebytes and quarantine which prompts a reboot, however, those 37 malware are still on my pc due to the repeated action of "removal failed". Each time I rescan and attempt to quarantine, the malware just keeps reappearing and not being deleted. When I run adwcleaner, it says "no unwanted element found!". but there are still trojans on my pc. I have included my exported log: log.txt and my adwcleaner log:
  6. FIrst I should note that I am running the free version of Malwarebytes. I received a notification that Malwarebytes detected an issue through my Windows 7 pop-up notification tray. When I clicked on it to see the status of Malwarebytes and the "issue" nothing happened. Now when I attempt to run Malwarebytes the program won't open. A quick Google search led me to Chameleon but that doesn't seem to be helping either. No matter what icon I click on provided in the zip file I can't see the Chameleon program I've seen in screenshots that shows the different Tests. I click on each one and a DOS wind
  7. My management console is failing after about 24 hours of uptime. Specifically, I am getting an error with ID 7034 from source Service Control Manager Eventlog Provider, with the detial I am running Management Console version 1.7.0.3208 I am not sure where to begin troubleshooting this one. Search of forums came up blank for me. Any guidance would be appreciated.
  8. Hi, A remote user uninstalled Malwarebytes anti-malware and installed installed the anti-ransomware BETA and got this error below. Any thoughts? ["There was a problem activating your Malwarebytes anti-ransomware Beta". Your license failed to activate. ] Thank you. MR
  9. Hi there, I downloaded the beta from your website. I installed it as an Administrator. After installation it says ''Your license failed to activate''. Do i need a license for this beta ? and how will i get hold of a license ? I use Comodo Internet Security Premium v8.4.0.5076 I also use Malwarebytes Anti Malware and Malwarebytes Anti Exploit cheers xD
  10. Hi! I've been suffering with some malware that opens ads on the web browser (ad block is not working anymore) and don't let me download some softwares, like antivirus, including Malwarebytes, and my windows Firewall is constantly deactivating. I had to download Malwarebytes from other computer and copy here, but it didn't open. So I tried to use the Chameleon, but this is what happens: MBAM-Chameleon ver. 3.1.29.0 Press any key to continue Installing Driver... Protected Path: C:\Users\hehe_\Desktop\mbam-chameleon-3.1.29.0\Chameleon\Windows\ ...Done! Trying to start Malwarebyt
  11. My previous topic is here I have no idea what is causing this error, and if it is malware or not and I was told that I can get better support here. Some things to note: My disk is not encrypted with TrueCryptI have no other installed AVs besides MBAMA scan I did with Comodo Internet Security turned up cleanClean uninstalling and then reinstalling MBAM doesn't fix this errorThis error happens in Chameleon mode and Safe Mode Attached are the FRST and MBAM logs. Addition.txt CheckResults.txt FRST.txt
  12. Hello everyone, just a quick question. I usually use FRST to find any suspicious activity in my PC. Luckly, I never find anything. But today, something new happened. Some processes were marked with "Failed to access process", even if I'm in admin mode, I also found like 3 dllhost.exe running. Is that some kind of malware not letting me access Windows process (and also infecting them)? I will post both my .txt files (plus, I used Avast, MBAM and ESET Online scans - nothing infected). Thank you guys for helping me, and sorry for any problems caused. FRST.txt Scan result of Farbar Rec
  13. Whenever I try to run a scan, MBAM will ask to install database updates. Whether or not I let it install database updates, it will fail with either "SDKDatabaseLoadDefaults failed with code: 1812" or "SDKDatabaseLoadDefaults failed with code: 2". This same issue happens in both Chameleon mode and in Windows Safe Mode. I'm currently running Windows 7. (Ignore the Windows 8 theme)
  14. When trying to run a MalwareBytes Anti-Malware scan on a Remote Desktop I am met with the following error: "SDKDatabaseLoadDefaults failed with code: 2" Tried restarting MalwareBytes, no luck. Any suggestions? Thanks.
  15. Hello, I am trying to remotely deploy the client to a machine (through the management console) but I receive the follow message after the deployment "completes": I am deploying the client to a W7 Pro, fully updated, fresh install, no odd configurations, etc. I re-imaged the PC a 2nd time, but I still get this error. I have tried a local manual install, using an msi package created by the management console. but I still end up with the same error. I imaged a different workstation (same base image) before attempting this deployment and that first deployment had no issues. So the client ap
  16. pls help me sir i have downloaded mbam because my computer was infected by a malware when there is a mysterious CMD promt everytime i start my computer, at first i try to not allow it but i was really annoyed by it and allowed it (im stupid) and now after i reboot my computer my antivirus and my mbam are not launching and cant be opened. so deleted it. and tried to reinstall it but now i get this prompt from the setup pls help. im not good at this kind of problem so please bare with me i do not also know how to post logs need urgent help
  17. Hi there, I'm attaching (copy-pasting) 2 logs generated by following instructions at this link: https://forums.malwarebytes.org/index.php?showtopic=9573 This link also says to post a new topic here. I need help! I have a pop-up window telling me I need to update various software components on my laptop (Adobe, Picasa, so far...). I think I got a virus when I downloaded a free media player. I have Bitdefender Total Security 2013 on Autorun and it obviously missed this. Malwarebytes seems to have found something but I don't know what to do next. The window is still popping up. Tha
  18. Hello, I've been having trouble trying to do an update from Windows Update... But it fails everytime. This has been happening for... possibly months and I've been ignoring it but I figured I should try and fix it... Security Update for Microsoft .NET Framework 1.1 SP1 on Windows XP, Windows Vista, and Windows Server 2008 x86 (KB2833941) Installation date: ‎4/‎10/‎2013 1:15 AM Installation status: Failed Error details: Code 643 Update type: Important A security issue has been identified in a Microsoft software product that could affect your system. You can help protect your system by installin
  19. When trying to install malwarebytes as an administrator I get the message "the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable." The program seems to be looking for a scserver on a different user account. I tried to install using the other user account with the same results. I have ran the clean uninstall .exe and I get the same results. I have tried to install an older version of malwarebytes but then it tells me it cant install because there is a newer version installed. There is no form of malwarebyes installed.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.