Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'exploit protection'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Announcements
    • Malwarebytes News
    • Beta Testing Program
  • Malware Removal Help
    • Windows Malware Removal Help & Support
    • Mac Malware Removal Help & Support
    • Mobile Malware Removal Help & Support
    • Malware Removal Self-Help Guides
  • Malwarebytes for Home Support
    • Malwarebytes 3 Support Forum
    • Malwarebytes for Mac Support Forum
    • Malwarebytes for Android Support Forum
    • Malwarebytes for iOS Support
    • False Positives
    • Comments and Suggestions
  • Malwarebytes for Business Support
    • Malwarebytes Endpoint Protection
    • Malwarebytes Incident Response (includes Breach Remediation)
    • Malwarebytes Endpoint Security
    • Malwarebytes Business Products Comments and Suggestions
  • Malwarebytes Tools and Other Products
    • Malwarebytes AdwCleaner
    • Malwarebytes Junkware Removal Tool Support
    • Malwarebytes Anti-Rootkit BETA Support
    • Malwarebytes Techbench USB (Legacy)
    • Malwarebytes Secure Backup discontinued
    • Other Tools
    • Malwarebytes Tools Comments and Suggestions
  • General Computer Help and Security Updates
    • BSOD, Crashes, Kernel Debugging
    • General Windows PC Help
  • Research Center
    • Newest Rogue-Ransomware Threats
    • Newest Malware Threats
    • Newest Mobile Threats
    • Newest IP or URL Threats
    • Newest Mac Threats
    • Report Scam Phone Numbers
  • General
    • General Chat
    • Forums Announcements & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Location


Interests

Found 13 results

  1. Just as the title says my MB is insensitive to the critical clicks. -- Best Timo mbst-grab-results.zip
  2. I have been tryn to get the exploit to turn back on. Will not turn on.
  3. Enabling memory Integrity protection in Windows Defender (Windows 10 Pro version 1803) disables the exploit protection layer in Malwarebytes Premium (Malwarebytes Premium free 14 day trial).
  4. Suddenly I am unable to turn on my exploit protection. I uninstalled and re-installed with licensing and that suggested work around did not work. Can anyone recommend a resolution/work around for this? Malware Premium 3.4.5. I've attached of screen shot which tells you everything.
  5. Hey, I'm sad to say that I'm at a total loss when it comes to computers, and I'm a 90's kid. Ugh. Also, I apologize if I'm posting this in the wrong forum. I've tried doing what was suggested for people with similar problems in this forum, but nothing is working. I don't know when it happened, I don't pay much attention to it, but sometime between 4/19/18 and today 4/30/18 my Malwarebytes program was removed from my computer. During this time Windows did force an update, and this may be what caused the program to disappear. I noticed that I wasn't getting any updates on scans recently, and went to run Malwarebytes, and it gave me an error saying something like "unable to connect to program" or something like that, and I realized that I was using the "M" pinned to my taskbar, and the actual program was gone from my computer. So, I ended up going to Malwarebytes website, and re-downloaded the software. Once the files were downloaded and installed everything looked like it did before this mess started, except now it says, "You're not fully protected One or more Real-Time Protection layers are turned off." The layer that is "turned off" is "Exploit protection." I went to "My Account" and re-entered my access key, and ID, because I noticed the key was different, and it reverted back to the different key, but after doing some research this seems to be okay since there was an update with the way keys are assigned now, and I can use either the new key, or my old one. So, that is all fine and dandy. But still, whenever I try to click the Exploit Protection to "on," nothing happens. I'm getting really frustrated. I've tried closing down the program, and then re-launching it, and it still shows the Exploit Protection is off. PLEASE, ANYONE, HELP?!
  6. Im running MWB v 3.4.5.2467, component package version 1.0.342, update pkg version 1.0.4072. Same thing. Real-time protection disabled and grayed out. To note this has been gong on for some time. Think this first occurred for me summer of 2017, and never went away. Did all the clean utility, reinstall, etc, reinstall. I have have had at least two upgrades since it first began. This is not new, not fixed, pervasive. Been paying for real time protection for half a year that is disabled. Its not a current version issue.
  7. I upgraded to 3.4.5. on 5th March and now Exploit Protection is permanently off I have attached the zip file having run FRST and MB-Check thanks Dan mb-check-results.zip
  8. I have been a member of Windows 10 Insider Program since its inception and actively contribute to solving issues. I use it on my home PC as my main computer knowing that I can revert to previous builds if it becomes problematic. Malwarebytes is the buggiest issue that I have so far encountered. I have detailed below but skip to 5 to quickly get to my point. 1) I installed Malwarebytes version 1.75.0.1300 on my Windows 10 PC in 2013 without any issues whatsoever. 2) I subsequently updated multiple Windows 10 insider builds again without issues. 3) Around my updating to Malwarebytes version 3 the green toggle slider for Real-Time Protection would not stay on, it would keep sliding back to "off" all of its own accord. 4) I reported this issue several times but eventually gave it up as a bad job. 5) Last month I got an automatic Malwarebytes update and at long last Real-Time Protection was turned on. I saw the green message "You are fully protected" and I was extremely pleased. 6) Today 4th April 2018, I got another automatic Malwarebytes update to version 3.4.5.2467 Component package version 1.0.342 but the green toggle slider for Exploit Protection was completely locked off. It is no longer coloured green but couloured black and now again I see the orange message "Real-Time Protection turned off". 7) I have un-installed and re-installed, again completing the Product Activation but that has not worked. I would much prefer to re-install the earlier version 3.4.4 of Malwarebytes installed last month. If I ask very nicely, please can you do this or at least send me an executable to install version 3.4.4 ? Before anyone responds asking again for a bug report, sorry but I refuse to do this so if it includes identifiable information. I value anonymity. To help others with similar issues, you could update https://www.malwarebytes.com/support/releasehistory/ to include links to install executable downloads. Thank you in advance.
  9. I had been running MBAM Pro version 3.4.4 with no problems. A couple of days ago I updated to version 3.4.5 (mb3-setup-consumer-3.4.5.2467-1.0.342-1.0.4566) and now the Exploit protection will not turn on. On the System tray Icon the Exploit protection is greyed out. Running Windows 7 64-bit and MSE is turned off. No other A/V's are installed.
  10. In 'settings' my real time protection for web and exploit are both turned off. If I click on them I get a 'starting' text but then both revert to off. I am also getting a pop up screen telling me that these are off but hitting the start button sends the pop up away but it returns again. I have done several restarts, the most recent seemed to have fixed it for a few seconds. Malwarebytes was also very slow to start. I started it after a rkill (report below). A threat scan has shown nothing. Real time protection was working prior to the update on Saturday which froze my machine for 2 days. Check Results report also attached. Rkill30 jan.txt CheckResults.txt
  11. Hi there, I'm having an issue where exploit protection fails to turn on. I did a clean uninstall/reinstall with mb-clean (log attached) but this problem has persisted throughout that and several restarts. I recall something like this happened subscriber-base-wide last January-ish but today it seems like just me. I am running on update package version 1.0.3.808, and everything seems up to date as far as I can tell. mb-check-results.zip mb-clean-results.txt
  12. My real-time exploit protection keeps turning off. It used to always be on, then it stopped working and I had to update MB, which I did. Now it's not working again. I've attached the log file per instructions in another user's issue. Assistance with this issue would be greatly appreciated. Thank you. Carolyn mb-check-results.zip
  13. Identical to this thread: Only, I noticed when mine went sour... immediately following the last "Windows Update". Here are my files: mb-check-results.zip FWIW, I am running paid versions of MBAM on all my PCs; this is my first forray into these forums. Thanks, in advance.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.