Jump to content

serta

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. I'll go ahead and post some other solutions, http://www.thewindowsclub.com/startup-folder-in-windows-8 If you have CCleaner you can fix from the Tools> Startup tab. As always use caution when cleaning up.
  2. Hi Andrew6974, It appears you have W8/W8.1 . Do you have MBAM(malwarebytes antimalware) also installed and "self-protection" enabled, if so disable(uncheck) from MBAM Settings>Advanced Settings, reinstall MBAE(malwarebytes antiexploit) then uninstall MBAE and reboot. If that won't work I'll post a link to manually access your start up folder for manual removal. Regards, serta
  3. Update to add info, I've not tried this work around so use at your own risk. Sorry for the long url. https://www.privateinternetaccess.com/forum/index.php?p=/discussion/2286/run-pia-from-a-fixed-location-in-windows-due-to-firewallantivirus-issues-solution-provided
  4. Hi Chris, If you are referring to MBAM(malwarebytes antimalware) blocking rubyw.exe then this the MBAE(malwarebytes antiexploit) forum.(perhaps a mod can move for better visibility) Regarding PIA and rubyw.exe, it spawns a new process every time it starts with a different hash(md5), causing many security software to have fits and runs rubyw.exe from a user area,and a temp folder, also not good(virus like behavior). Many PIA users have requested PIA fix this issue.(check there forums). This makes adding rules for white-lists(exceptions)for av's, firewalls, etc. impossible till they fix this issue. Regards. serta
  5. On xp this was just flagged, appears to be ms visual studio files. Thanksmbam-scan-system64-fp.txtSystem64.zip
  6. Hello JSHill, It appears that the driver mbae.sys won't install. Make sure to whitelist (exclude) the mbae folder in any/all antivirus/security type programs and try to reinstall. If that fails post additional logs (DDS) to help staff with your issue. https://forums.malwa...howtopic=144403 Regards, serta
  7. Hi, Free and premium are same download, putting your premium key in will unlock the free.(in the About tab/ activate) What operating system are you on, do you have emet installed, if so disable/uninstall then test. Firefox working fine here on three(3) different machines with xp/vista/W7pro x64.
  8. Just to add, See post #379 https://www.wilderssecurity.com/threads/malwarebytes-anti-exploit.354641/page-16 So renaming may not work. YMMV
  9. Hi, I think it's as simple as renaming waterfox.exe to Firefox.exe, can't find the post but I think that's the work around.
  10. See known issues. Had that happen today as well, just close Internet Explorer and right click mbae tray icon and "Stop Protection", go back to windows update and you should be good. After reboot check mbae and "Start Protection" if necessary.
  11. Yes, consistently, W8.1 x64. I don't have access to W8.1 rtm sorry, as Wilpower has no issues with IE11 likely a preview(beta) issue.
  12. Just reporting that mbae 0.09.4.2000 installed on W8.1 pro preview bld 9431 with no issues, however IE11 crashes(in fact completely crashed Vbox once) IE11 protected mode on or off, stopping protection fixes issue. "Faulting application name: iexplore.exe, version: 11.0.9431.0, time stamp: 0x51bce29f Faulting module name: unknown, version: 0.0.0.0, time stamp: 0x00000000 Exception code: 0xc0000005 Fault offset: 0x00007ffd927e0000 Faulting process id: 0x1158 Faulting application start time: 0x01ced5eef72472b2 Faulting application path: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe Faulting module path: unknown Report Id: 34f71d7b-41e2-11e3-9b94-0800275edbf7 Faulting package full name: " Mbae.dll on Firefox working fine, as is adobe reader. Can anyone else reproduce.
  13. When on outlook.com and forward a email firefox(23.01) crashes. MBAE latest. Repeatable.Note: right-click "Stop Protection" won't prevent the crash, "Exit" will. Vista hp x64 Emet 3.0 installed Bitdefender AV free
  14. Confirming W8.1 preview(beta)still a no go with mbae 0.9.3.1000, driver failed to load error.
  15. Just to be clear, @wildman424, you are talking about W8.1 preview(beta) correct, I also could not install on W8.1 preview with the same error.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.