Jump to content

Mad Dog Vee

Honorary Members
  • Content Count

    185
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mad Dog Vee

  • Rank
    Advanced Member
  • Birthday March 10

Profile Information

  • Location
    Australia
  1. Ok the issue is now fixed. It was a PITA but a system REFRESH + REINSTALLING some stuff FIXED the issue. If it reoccurs I'll use the diagnostic logs as suggested above. Thank you.
  2. I'd like to thank everyone for attempting me to assist my friend even though we have gotten nowhere. It has been valuable input and I have begun to learn about Windows 8 & a tool I didn't know existed - DISM. I've attached the CBS & DISM log. So What Now? CBS.zip dism.log
  3. FIRST LINK: Image Version: 6.3.9600.17031 Ran a scanhealth & it said The compoent store is repairable Ran a restorehealth & it said "The component store corruption was repaired. NOTHING CHANGED - I'm going to do a restart just in case before going to the second link (yes it was just a spacing error that gave the Error 87 before) LINK 2 METHOD 1 Instructions weren't perfect but close enough to get me where I needed to go Problems found: Windows Update components must be repaired - FIXED METHOD 2 - not required. METHOD 3 - I assume copy/paste and run of repair.bat worked. checke
  4. Toms Hardware suggestion: no change -------------- Eightforums: Asks for a Microsoft Account and well iirc that is unnecessary, using the diagcab & it fixed some service ------------------ Microsoft SFC scan = Windows Resource \protection found corrupt files but was unable to fix some of them. Details are included in the CBS.\log windir\Logs\CBS\CBS.log. For example\ C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. Note that logging is currently not supported in offline servicing scenarios. DISM.exe = gives error 87 - doesn't recognise the command ''health'' --------------- RUNNING THE DIAGNOSTIC AGAIN
  5. A friend of mine is having trouble with windows 8. I still have windows 7 so am not much help. When she opens apps - they don't seem to load up at all and automatically minimise. I've looked around on the net and this seems a common problem but there is no clear solution. The internet still works fine. Her emails work fine. Apps like Reader or even News don't seem to load and automatically minimise. You restore them and they haven't loaded and they also quickly minimise again. What course of action do you suggest?
  6. restorefix.reg was never ran - I was hesitant to do so give restorefix.bat didn't work. DAR.reg is just a registry backup before they were ran. @echo off setlocal set key=HKLM\Software\Policies\Microsoft\Windows NT\SystemRestore set disableconfig=DisableConfig set disablesr=DisableSR :Enable swreg add %key% /v %disableconfig% /t REG_DWORD /d 0 > NUL swreg add %key% /v %disablesr% /t REG_DWORD /d 0 > NUL :eof IT IS OLD INFO SO PROBABLY NOT APPLICABLE TO WINDOWS 7
  7. Hi all, I think I've seen a similar issue to this before. Windows 7 - No System Restore - Mouse on black screen when loading windows normally. I tried a system restore without success but that also seemed to kill system restore - as it is not active - not under services to reinstate either. I can get in in safe mode hence the logs. FRST LOG Scan result of Farbar Recovery Scan Tool (FRST.txt) (x64) Version: 22-10-2014Ran by JTR (administrator) on JTR-PC on 24-10-2014 00:41:10Running from C:\Users\JTR\DesktopLoaded Profile: JTR (Available profiles: JTR)Platform: Windows 7 Home Premium
  8. I'm confused as what if anything is FREE (as it is suggested scan and removals still are) and what costs $24.95 a year. To me it wasn't clear.
  9. I haven't heard from my Aunt so I guess everything is OK.
  10. I'll leave it with the Aunt for a while and she will let me know. If there is I'll be back. Thank you, much appreciated.
  11. deleted this one C:\ProgramData\hkplcpjdkjhdlbpaocppfjjpfmgpcmfb and the other couldn't be found after deleting that one. Opened chrome and it appears to be gone used systemlook to find the folders again and it found nothing
  12. SystemLook 30.07.11 by jpshortstuff Log created at 14:28 on 20/02/2014 by Art Administrator - Elevation successful ========== regfind ========== Searching for "hkplcpjdkjhdlbpaocppfjjpfmgpcmfb" No data found. ========== folderfind ========== Searching for "hkplcpjdkjhdlbpaocppfjjpfmgpcmfb" C:\ProgramData\hkplcpjdkjhdlbpaocppfjjpfmgpcmfb d------ [17:13 05/01/2014] C:\Users\All Users\hkplcpjdkjhdlbpaocppfjjpfmgpcmfb d------ [17:13 05/01/2014] -= EOF =-
  13. Think I know what happened, Avira picked it up Begin scan in 'C:\ProgramData\saveron\EGE.dll' C:\ProgramData\saveron\EGE.dll [DETECTION] Contains virus patterns of Adware ADWARE/Adware.Gen Beginning disinfection: C:\ProgramData\saveron\EGE.dll [DETECTION] Contains virus patterns of Adware ADWARE/Adware.Gen [NOTE] The file was moved to the quarantine directory under the name '5bff98e2.qua'!
  14. No policies set. I even looked at policies with no value set. It was not found.
  15. you may be typing now but it does seem to stay permanently disabled if I only disable it and restart chrome same after a reboot
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.