Jump to content

byte_king

Honorary Members
  • Content Count

    385
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About byte_king

  • Rank
    True Member
  • Birthday 04/15/1987

Contact Methods

  • MSN
    skyzthelimit16@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    london, ON
  1. I can say from personal experience that MBAM is the real deal, my friend. It rocks!
  2. hello, I just came back from the Azores, I tried uploading some pics but for whatever reason they dont seem to want to upload (keep getting Upload Error IO message) I can now resume reading your posts in the background.
  3. My brain breaks on this forum all the time
  4. Haha, I'm leaving bermuda to go to the Azores . I shall make my escape from the Triangle....Hopefully it wont catch me :|
  5. I'm leaving Bermuda to go on vacation in the Azores to see family. I'll be off the forums for about three weeks or so. Have a great night
  6. Personally, I find Opera to be very, very good. It's my favorite of all the browsers.
  7. HA! i DON'T KNOW WHAT HAPPENED, BUT THE HONORARY MEMBERS FORUM IS BACK! Maybe I was logged out, when I thought I was logged in or something. Either way, its back! Weird. My bad Woot.
  8. OK, So I've been living under a rock for the last 2 months because I had 7 exams and its been frantic. Consequently, I've been away from the forum for a while. What happened to the Honorary Members sub forum?
  9. Thank you everyone, I've been in exam mode for the last two weeks so I'm just seein g this thread now. Thank you all so much! What did I do on my birthday? I slept in bed all day because I had the flu! Good times....
  10. Like Exile, I collect action figures. I'm starting to eek out a respectable transformers collection. I also collect essential and fragrance oils
  11. I'm starting to think it is a driver issue....though I'm not 100% sure. How can I find the drivers I need?
  12. So, it seems my previous assumption that this update caused the issue is incorrect. When the system image installed itself everything was working fine. As soon as I restarted (I haven't done anything) the issue has come about again. I'm at the end of my rope here!
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.