Jump to content

Edu4rd0

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Maurice, I have not noticed any strange behavior, the UAC message asking for permission to run "System_ini.bat" no longer appears, I have done some checks on my own and everything seems to be Ok. So I come to the conclusion that my system is virus free. Thank you very much for your help and your time Maurice!
  2. Ok Maurice, done. Thank you. Fixlog.txt
  3. Hi Maurice, thanks for your time and help, you can call me Eduardo. I followed your indications and I attach the Eset log. Eset.txt
  4. Good morning! This day when I turned on the pc I got a message from the UAC asking permission to run the file "System_ini.bat", I answered cautiously NO and the message was repeated. My case is practically the same as: https://forums.malwarebytes.com/topic/276910-system_initbat/ So I have followed the indications of that thread and I send my logs (Malwarebytes Report, adwcleaner Report and Farbar Recovery Scan Tool's reports). I am very grateful for your attention and time. Thank you! PS: After quarantining the infections detected by Malwarebytes (which required restarting the PC) the UAC message asking permission to run "System_ini.bat" no longer appears. AdwCleaner[S00].txt MalwarebytesReport.txt Addition.txt FRST.txt Shortcut.txt
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.