Jump to content

Tahir5253

Honorary Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral
  1. I have put the PC for a Quick Scan. I have removed all the softwares used and will also take a look at all the required updates. So from my side, everything looks fine now. Nothing else required. Thank you for all the help and 2 pages worth of support. 😄 You are more than welcome to end the discussion here as all issues are finally solved. Let me know if anything else is required from my side Otherwise, I'll take my leave. 😁
  2. Windows PowerShell Copyright (C) Microsoft Corporation. All rights reserved. Try the new cross-platform PowerShell https://aka.ms/pscore6 PS C:\WINDOWS\system32> get-mpcomputerstatus AMEngineVersion : 1.1.18100.6 AMProductVersion : 4.18.1909.6 AMServiceEnabled : True AMServiceVersion : 4.18.1909.6 AntispywareEnabled : True AntispywareSignatureAge : 0 AntispywareSignatureLastUpdated : 5/13/2021 5:01:12 AM AntispywareSignatureVersion : 1.339.568.0 AntivirusEnabled : True AntivirusSignatureAge : 0 AntivirusSignatureLastUpdated : 5/13/2021 5:01:11 AM AntivirusSignatureVersion : 1.339.568.0 BehaviorMonitorEnabled : True ComputerID : 66F0D6A6-EF2C-47B8-94B4-1632B3564041 ComputerState : 0 FullScanAge : 4294967295 FullScanEndTime : FullScanStartTime : IoavProtectionEnabled : True IsTamperProtected : True IsVirtualMachine : False LastFullScanSource : 0 LastQuickScanSource : 0 NISEnabled : True NISEngineVersion : 1.1.18100.6 NISSignatureAge : 0 NISSignatureLastUpdated : 5/13/2021 5:01:11 AM NISSignatureVersion : 1.339.568.0 OnAccessProtectionEnabled : True QuickScanAge : 4294967295 QuickScanEndTime : QuickScanStartTime : RealTimeProtectionEnabled : True RealTimeScanDirection : 0 PSComputerName : PS C:\WINDOWS\system32> ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I have also unistalled the Sophos Virus Removal Tool from the Control Panel.
  3. Hello Again. Some GOOD news finally. The Windows Repair did the trick I guess. After everything completed, the windows rebooted normally and everything was back to normal. The Virus Protection is showing again in the Security Tab and I even ran a Quick Scan. It's running as I'm typing this and and it's running normal. So I think the problem's solved as far as I know. But if there is a way to be sure about it or any further steps to finalise everything then please do let me know. Thanks for all the help so far.
  4. Hello again. Long time.........I got caught up with some work and didn't get time to work on the above method. I'm reading through it now and I had a doubt. So the Step 6 in the referred forum, says how to repair using the Media Creation Tool. But this step doesn't require me to use a USB Flash Drive as u pointed out in your reply above. It only tells me to save the Media Creation Tool on Desktop and take it from there. Nothing about a Flash Drive.
  5. Hello again. Sorry to say this but nothing seems to be changed. I tried running the Quick Scan but it's still stuck on 0%. I tried the Windefend.reg but it gave me the same error. And the notification popup for the windows defender still leads me to the same error window as before saying the same thing as before
  6. Microsoft Windows [Version 10.0.19042.928] (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. C:\WINDOWS\system32> WMIC SERVICE WHERE Name="windefend" CALL ChangeStartMode "automatic" Executing (\\DESKTOP-7MQGQ0T\ROOT\CIMV2:Win32_Service.Name="WinDefend")->ChangeStartMode() Method execution successful. Out Parameters: instance of __PARAMETERS { ReturnValue = 2; }; C:\WINDOWS\system32> WMIC SERVICE WHERE Name="windefend" CALL startservice Executing (\\DESKTOP-7MQGQ0T\ROOT\CIMV2:Win32_Service.Name="WinDefend")->startservice() Method execution successful. Out Parameters: instance of __PARAMETERS { ReturnValue = 8; }; C:\WINDOWS\system32> sc queryex mpssvc SERVICE_NAME: mpssvc TYPE : 20 WIN32_SHARE_PROCESS STATE : 4 RUNNING (NOT_STOPPABLE, NOT_PAUSABLE, IGNORES_SHUTDOWN) WIN32_EXIT_CODE : 0 (0x0) SERVICE_EXIT_CODE : 0 (0x0) CHECKPOINT : 0x0 WAIT_HINT : 0x0 PID : 2684 FLAGS : C:\WINDOWS\system32>
  7. Ran the FSS scan from my DESKTOP. Attached the new FSS.txt below. Please take a look and let me know. FSS.txt
  8. Hello again. So I ran the new Fixlist provided above and did all the steps as mentioned. But even after the reboot, the Windefend.reg gave me the same error when I tried merging it. I have attached the new Fixlog below for reference. Fixlog.txt
  9. Hello again. So I followed the instructions above exactly as told and "Merge" the Windefend.reg on DESKTOP. But when I did that, it gave me an error as below. This is the same error that I got when I tried this myself before starting this topic. I think the admin privileges issue is still not resolved yet. Please let me know what steps should I take next. Thank you for coming this far though. Requires a lot of patience honestly. On both sides. 😄 Hope we fix this once and for all.
  10. Hello again. I ran the FRST scan (from DOWNLOADS folder) and attached the Fixlog.txt below. I tried running the Quick Scan after the reboot but it's still stuck at 0 files scanned. (I waited for 10mins but nothing happened) Fixlog.txt
  11. Hello again. I checked the Malwarebytes Settings, the "Always register Malwarebytes in the Windows Security Center" radio button was turned ON. I switched it OFF now. And I ran the FSS scan and attached the FSS.txt logs below. FSS.txt
  12. Hey, just a quick question before I run the FSS scan. The FSS.exe doesn't specifically has to be on the DESKTOP right? I can run it from some other folder? (I have been running all my scans from D:\Illustrator folder till now.)
  13. Hello again. I reinstalled the Malwarebytes through the Support tool again. But the system didn't reboot after the clean. It directly jumped to installing the new version of Malwarebytes on the system. But the install occured normally and no errors happened. As for the Quick scan, I tried running the quick scan, it started but it's not scanning any files. It's just stuck on 0 files scanned like the below image. (It has been stuck like this for more than 10 mins now so I think there's probably something wrong.) I also ran the 2 CMD commands from the other post. I took a screenshot of the result I got after running both of them. As instructed in the other post, I tried running the Quick scan again manually after doing these commands, but it's still stuck at 0 files scanned. (Like the above image)
  14. Hello again. 1. So regarding the FRST64.exe, I have always kept it in the D:\Illustrator folder. Both the scans (1st and 2nd) I ran from this location only (D:\Illustrator). I have been running all my scans from that one folder only. I don't usually like cluttering my desktop with unwanted files so I keep them all in one folder. I'm sorry, but I thought the file location wouldn't affect the scans so I didn't put them directly on the DESKTOP. Please let me know if they are specifically supposed to be on DESKTOP for all the scan runs. I'll do that then. 2. As for checking the "Windows Settings >> Update & Security >> Virus & Threat protection", I surprisingly did find it there though it doesn't open from the notification. But there still seems to be a problem with it. Mainly something related to admin access. I have attached the screenshots below. (All the switch buttons are turned off and greyed out so I can't switch them on from my side) 3. I also went through the referred query and report. I did the "Gather Logs" from the Malwarebytes Advanced Support, and also ran the CMD.exe command mentioned there. Attached both the files below. mbst-grab-results.zip 0.txt
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.