Jump to content

sc204

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Yes in one off the other threads I was asked to post in Followed recommendations. Removed a few things that was no longer used. After reinstalling now working fine.
  2. Removed Macrium reflect. Guess I used it or tried it at one point to clone a drive. Not currently using so removed. Application updates checked, Notification line is missing now. Beta still checked (should I leave it?) I think as far as MB goes you have fixed the issue and I thank you. I will still sort through those autoruns that you flagged.
  3. Switched to Beta, updated and restarted. Still no issues that I can see. Opens just fine and no not responding messages. Thank you for the detailed info on the autoruns. I will need to look at each suggestion and see if I can make sense of them. The Seagate ones were easy as I do not use it so I removed the 2 entries. I do use drop box so i will look at that. You also mentioned to remove the one drive entry or update it? Now I do use One drive. So in that case what do I do? Thanks again. Almost there I hope :)
  4. That version opens in 5 or 6 seconds doesn't matter if the items listed are checked on or off. Opens from task bar as well.
  5. I will try that one now. Attached is the autoruns zip file DESKTOP-9QAKMUE.zip
  6. it was from clicking on the desktop icon. A couple minutes to open the interface and another couple to stabilize to use it. Often clicking the mouse on the interface would lead to the not responding in the title for the first few minutes. Trying to open from the tray didn't seem much different.
  7. I was able to update to the newest nvidea driver without issue and that was a one time crash. is there something in the images I sent you that makes you think I need to do this? Thanks again for the help. Currently I do not have MB installed
  8. I see two issues that keep repeating every day to few days Repetier server stopped working and Seagate dashboard stopped working. I do not print 3D from my computer so I do not think Repetier is needed so I removed it. I also am not using the Seagate external drives so I removed the dashboard as well. I do see the shutdown that happened a couple of days ago that lead me to make sure it wasn't a virus. That is when I found MB to take so long to open and not respond properly. It was a hardware error with the following details. Source Windows Summary Hardware error Date ‎4/‎8/‎2021 6:21 AM Status Not reported Description A problem with your hardware caused Windows to stop working correctly. Problem signature Problem Event Name: LiveKernelEvent Code: 117 Parameter 1: ffffe58d2bbd8010 Parameter 2: fffff8074e4171c0 Parameter 3: 0 Parameter 4: 0 OS version: 10_0_19041 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 OS Version: 10.0.19041.2.0.0.256.48 Locale ID: 1033 A search on the web shows with that code says usually an Nvidea driver issue. Screenshots attached
  9. Samsung C drive: Drive health Good, Drive Temp normal (43 degrees C ) Short scan 100%, Smart self test passed Performance benchmark Read 3522, Write 3309, Random IOPS read 310791, write 233886 Firmware UTD Drive D Sandisk (user folders on Drive D. Using Dashboard Life remaining 99% Firmware UTD Smart diagnostic short test. No problems found Drive E life remaining 100% firmware UTD Smart diagnostic short test. No problems found
  10. Thanks again for the help 3 powershells available I ran x86 PS C:\Windows\system32> Get-PhysicalDisk | Format-Table -Autosize Number FriendlyName SerialNumber MediaType CanPool OperationalStatus HealthStatus Usage Size ------ ------------ ------------ --------- ------- ----------------- ------------ ----- ---- 0 SanDisk Ultra II 960GB 165261426292 SSD False OK Healthy Auto-Select ...5 GB 1 SanDisk SDSSDXPS480G 153252401211 SSD False OK Healthy Auto-Select ...3 GB 2 NVMe Samsung SSD 970 0025_385B_019E_AF6D. SSD False OK Healthy Auto-Select ...1 GB PS C:\Windows\system32> Get-Volume DriveLetter FriendlyName FileSystemType DriveType HealthStatus OperationalStatus SizeRemaining Size ----------- ------------ -------------- --------- ------------ ----------------- ------------- ---- E My Documents 2 NTFS Fixed Healthy OK 80.4 GB 447 GB F Unknown CD-ROM Healthy Unknown 0 B 0 B D My Documents 1 NTFS Fixed Healthy OK 415.14 GB 894.24 GB Recovery NTFS Fixed Healthy OK 436.07 MB 450 MB C NTFS Fixed Healthy OK 769.22 GB 930.96 GB FAT32 Fixed Healthy OK 69.28 MB 96 MB PS C:\Windows\system32>
  11. Files attached after MB removed. Addition.txt FRST.txt
  12. I did as you suggested. Removed Bonjour. I do not believe the zcash miner is running (it was something I tried quite a while ago. It was manually started. The file is now in quarantine in MB. Not sure why it did this except I attempted to run it to make sure it was not active when you mentioned it. I ran FRST64 and it did find some errors in the C: file system that was repaired with the next boot with chkdsk Unfortunately Malwarebytes is still slow to open. and once again is greyed out and says Not Responding. Everything else seems to run at normal speeds. I am pretty sure that MB ran normally without these issues when first installed. Any other suggestions? Should I run the support tool again and clean and reinstall?
  13. I submitted the report to false detections. Stuart
  14. I was asked to post these here as likely false detections dimchain files.txt
  15. Thanks again. I posted to the malware removal section as asked. Also the Corel files reported as malware were dimchain.exe files which after searching it is not clear that they are malware. Should I do anything with that? Link to my dump files https://we.tl/t-KgvR7AqXve
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.