Jump to content

DasBreen

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About DasBreen

  • Rank
    New Member
  1. I've rebooted into Safe Mode and saw the same delayed/unresponsive behavior, so I skipped to the Avast Uninstall Utility step which says to run it in Safe Mode. Upon reboot into normal Windows the problem persisted. I decided to reboot back into Safe Mode and run the MBAM Support Tool's "Clean" option, and now I'm up and running in normal Windows with the UI behaving as expected (and when I checked, Hardware Acceleration was disabled). Thank you for your help! Much appreciated! 😄
  2. I've been having some trouble using my installation of Malwarebytes and was looking for some assistance. It started when I upgraded to version 4.1.0. Whenever I try to open the MBAM interface, it takes several minutes before it shows up, and then immediately goes unresponsive. Additionally, if I close out of the interface, the Malwarebytes Tray Application still seems to be running. I've downloaded the MBAM Support Tool and ran the repair option with no success, and have attached the log files it produced after running the 'Gather Logs' Advanced Option. I'm running Windows 10 Pro v1909 64-bit. Please let me know if you need any additional information. mbst-grab-results.zip
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.