Jump to content

lcfx_lain

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lcfx_lain

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Trying it now, I'll let you know how it goes
  2. Thanks, I've done that already, please let me know if you have any news about a fix for my BSOD.
  3. 3 days with Web Protection = off > No more BSOD. Maybe some new update in MB is causing it again?
  4. MEMORY DUMP Here: https://1drv.ms/u/s!AjllwI-O3U6aj6cyOEy8wKQ-VgDWkQ?e=ut8AWw Minidumps here: https://forums.malwarebytes.com/topic/255466-mwacsys-bsod/?do=findComment&comment=1429456
  5. 2 BSOD in one day, something has changed? KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE (139) A kernel component has corrupted a critical data structure. The corruption could potentially allow a malicious user to gain control of this machine. STACK_TEXT: fffff807`1d073358 fffff807`19207769 : 00000000`00000139 00000000`00000003 fffff807`1d073680 fffff807`1d0735d8 : nt!KeBugCheckEx fffff807`1d073360 fffff807`19207b90 : ffffbe82`b99e1000 00000000`00000000 00000000`00000000 ffffbe82`b69b1a20 : nt!KiBugCheckDispatch+0x69 fffff807`1d0734a0 fffff807`19205f23 : 00000000`00000000 00000000`0
  6. Testing without any problem so far ... I'll let you know if something happens
  7. Offtopic: MB should implement an option like "hide notifications from selected programs", so, still blocking potential dangerous IPs but not spamming notifications all the time (I dont want to turn off notifications for everything, only selected programs) Ontopic: " Is there a way to go back to the prior component package, for the time being, until your techs have a perm fix" https://forums.malwarebytes.com/topic/256852-malwarebytes-causing-bad-sound/?do=findComment&comment=1373458 I'm still using that version, without updating CV, only PV , and web protection on, still
  8. Video: https://forums.malwarebytes.com/topic/256854-intermittent-system-freezing/?tab=comments#comment-1363192 MB support team answered me this ... So they are having a really hard time fixing this new "Web protection driver", and we are suffering different bugs in the meantime: Thank you very much! 🙂I see what's happening here. We changed our web protection driver and it seems to be causing this. Until they have the time to work on this particular issue and fix it, you'll either have to keep web protection off or I can send you the installer for the version of Malwarebytes that h
  9. You can Disable/Enable Web Protection, or run a specific version of MB without updating "CV", there is no fix yet ... This is a video of the distorted sound, Are you experiencing something like that? (Feb 19 OMG, 2 months waiting for a fix)
  10. Still using an old CV of MB (suggested by the MB Support Team), everything is working OK ... Any news about the fix on newer versions? https://forums.malwarebytes.com/topic/255466-mwacsys-bsod/?do=findComment&comment=1364958 https://forums.malwarebytes.com/topic/255466-mwacsys-bsod/?do=findComment&comment=1364959
  11. I know it's not the same bug, but maybe this can help you? https://forums.malwarebytes.com/topic/255466-mwacsys-bsod/?do=findComment&comment=1364958 https://forums.malwarebytes.com/topic/255466-mwacsys-bsod/?do=findComment&comment=1364959
  12. They added: Hello It's not the version 4.04, it's the Component Package version. The new web protection driver was introduced in 1.0.804. The installer I linked you to is the 4.0.4 just before that - Component Package version 1.0.750Did you want to give that a try? https://malwarebytes.app.box.com/s/z6cravnwptrzx5tyjw36jq6zt6c7apsxOnce it has been installed, quickly open Settings > General Tab and turn off Application Updates so it doesn't bring you back to this version. Best Regards,
  13. I know is not the same bug as mine, but MB support team answered me this ... So they are having a really hard time fixing this new "Web protection driver", and we are suffering different bugs in the meantime: Thank you very much! 🙂I see what's happening here. We changed our web protection driver and it seems to be causing this. Until they have the time to work on this particular issue and fix it, you'll either have to keep web protection off or I can send you the installer for the version of Malwarebytes that has the previous web protection driver.If you opt for the latter, I'll place
  14. Well, after some days without any trouble, today I suffered again this horrible bug ... Turning off "Web Protection" fixed it like always.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.