Jump to content

Hishighness

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

About Hishighness

  • Rank
    New Member
  1. Ok, that's done. So should I just wait and see what happens?
  2. Hello all, I have a strange problem. I'm not sure if it's malware but I figured better be safe rather than sorry. For the last few days whenever I try to connect to a website for the first time since starting chrome I get this error message. I tried Edge as well to see if it's a chrome only problem and it did the same thing in Edge. Also if I try to connect to a site for the first time with other applications too the same thing happens. For example I stream on twitch and when I open streamlabs OBS I have notifications and overlays that come from streamlabs' site. They won't work until I go into my browser and visit that site and reload with F5. There are two things that happened recently that I can think of that may be causing it. #1 I installed a twitch chat program called Chatty. I've used this program before without issue but this time when I went to install windows popped up the warning screen saying it could be a threat. I checked the website and it was the correct chatty website and I've used this program before so I installed anyway. The other thing is I installed a new router, but this was a couple weeks ago and I haven't had any problem until now, but I figured I'd mention it anyway. Also I tried to use the forums at techsupport.com and when I went to upload a .txt attachment as they ask you to do I got this error message from cloudflare I'm not 100% sure if it is malware, I've tried the native windows Virus scanner and malwarebytes and neither found anything. So it may not be. But obviously I want to be sure. Addition.txt FRST.txt Malwarebytes.txt
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.