Jump to content

Etain

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Etain

  1. Thanks @nikhils. Just to let you know, I've been running the new Beta version (1.0.804) for a few days and haven't experienced any BSOD related to mwac.sys or any other drivers. I did initially have some internet problems after the update, mainly slow loading of web pages & speeds running at only 50%, but that seems to have resolved itself after a computer restart.
  2. I agree it would have if I had ran CCleaner after the BSOD. However, I didn't run anything after the restart other than getting the logs and checking for memory dumps.
  3. Didn't want to start a new thread, but I had a BSOD after upgrading to the latest Beta and doing a restart. Oddly, there wasn't a dump file creating this time unlike before I did the upgrade and experienced crashes similar to this. In any event, I've attached the mbst-grab-results.zip. mbst-grab-results.zip
  4. I installed this update the day before yesterday, but ended up having to uninstall it. It caused severe lag in my Chrome browser and also prevented me from opening Windows Security for some reason. I thought it may have been related to MB or MB Browser Guard, but have no evidence to corroborate that as I uninstalled it before doing any investigating. I'll probably try again once MB gets updated to correct the BSOD errors that have been reported, as I was having the same issue and had to disable Web Protection & install the Browser Guard extension.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.