Jump to content

Jaurez

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About Jaurez

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi Maurice Thanks very much for the help. There was an issue with my Updater but I managed to work around it, by downloading the updater directly, and upgraded to the latest build which has solved the issues with the audio service and start menu icons.
  2. Hi Maurice What do you think could be causing the audio issue? I have attached the logs. Thanks FRST.txt Addition.txt
  3. Hi Maurice Good news and bad news. Thanks for your help so far. I have been able to install Malwarebytes. I ran a scan and it detected 28 PUPs which were quarantined and deleted. However, after a reboot, the issue with Windows Audio Service has not be resolved, even after using the audio service troubleshooter (I cannot play any sound). And some icons in my Start Menu still produce error messages if I attempt to use them.
  4. Hi Maurice I ran the clean procedure with the support tool and have downloaded the setup file. Thanks
  5. Hi Maurice Here are the logs from those scans. Thanks msert.log Fixlog.txt
  6. Hi Maurice I ran the ESET scan and it came up with some results, but this hasn't appeared to solve any of the issues that prompted me to attempt to install Malwarebytes in the beginning. I have included both logs. Thanks ESET scan log.txt FSS.txt
  7. Hi Maurice Here's the fresh report Thanks mbst-grab-results.zip
  8. Hi Maurice The installation failed. An error occurred, but it didn't state what. I have posted a screenshot with the error message. Please let me know what to try next.
  9. Hi Maurice Thanks for getting back to me. I have attached the file you requested. mbst-grab-results.zip
  10. I noticed an issue today when my computer couldn't play sound. The Windows Audio Service is turned off and refuses to turn on. When attempting to turn it on using Admin Command Prompt I received an "Error 5: access is denied" message. I recently installed Bitdefender (which can't detect any problems) so wondered whether there was a conflict, but want to scan for malware further before disabling it. However, after downloading Malwarebytes, it is unable to install and I receive an error message. I downloaded and used the Malwarebytes Support Tool to clean any past versions that I may have forgotten about but, after cleaning, the installation still fails. Please can you help with this?
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.