Jump to content

PhilBurton

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. When will this fix be applied to the MalwareBytes Anti-Malware product for consumer use?
  2. I want to add that I was also hit by this bug. Yesterday I spent about an hour on the phone with Apple support. They had no real idea of the issue. Then I spent several hours searching various websites and came up with the possibility of a MAPI error somewhere deep in the Windows registry. Thanks to a forum posting, l learned about this issue. May I suggest that you proactively notify Apple about this issue.
  3. I re-installed Duplicate Cleaner 4.10 and it works fine. It did not appear to install any adware. After the re-install, I tested the search capability in Firefox, and that still works fine. So I have just one remaining question. Did your instructions in post #4 above actually remove the browser search hijacker or just disable it in Firefox? If the latter, how do I identify and remove that malware? Thanks again.
  4. nasdaq, You are a genius. I followed your instructions above, and browsing in Firefox now works normally. Just wondering. What made you decide that I needed to delete Duplicate Cleaner Pro 4.1.0 ? I've had that program installed for months now on two different systems with no side effects like the browser problem I just experienced. OK to re--install? I just downloaded a fresh copy of this software from the website. Fixlog.txt
  5. Since about Oct. 26 every time I search with Firefox (default is Google), MalwareBytes blocks access to website mps.eanswers.com, on port 51600, 52204, and 52248, most recently. If I search from within Outlook (using Bing), the search somehow gets redirected to Firefox. The pop-up error message indicates varying IP address varies. I'm using Malware Premium 3.61. However, MalwareBytes does not detect any malware on my system in full system scans. I'm also using Norton Internet Security, which comes with my Comcast service, and it also doesn't detect any malware. Searches using Edge/Bing are OK. At first I thought that some software I installed was the source of the malware, but I installed the same software on two different systems, and only one system is infected. Both systems are running Windows 10 Pro 64, fully patched up. Firefox is 64-bit , latest version. Instead of doing a shotgun approach, how should I proceed methodically and efficiently to track down this problem? I have reasonable technical skills.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.