Jump to content

andrewset

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About andrewset

  • Rank
    New Member
  1. After using Malwarebytes' Anti-Malware to get rid of two malwares, "System Defender" and "Antivirus Plus," my system has a few problems, including: - Windows setup claiming there are no hard drives connected, when using my Windows XP CD to boot (despite the fact that I can start the computer as normal when booting normally, using the hard drives it claims to not detect) - Random restarts - Seem to be connected to the internet but no applications can connect, as if I'm not connected What can I do? Is there a fix to problems such malware may have left that cause such things? Malwarebytes' Anti-M
  2. Hello, First I had the http://www.bleepingcomputer.com/virus-remo...system-defender virus, which those instructions involving Malwarebytes' Anti-Malware helped me get rid of, but now I have the http://www.bleepingcomputer.com/virus-remo...-antivirus-plus virus, and this time Malwarebytes' Anti-Malware is also disabled, apparently by the virus deleting the needed wbam.exe file from the Malwarebytes' Anti-Malware install directory. I even tried uninstalling Malwarebytes' Anti-Malware and reinstalling, but it never again creates the wbam.exe file, even after I reinstall in a different directory,
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.