Jump to content

mrclose

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About mrclose

  • Rank
    New Member
  1. exile360 ... IT WORKED!!!!! THANK YOU!! Yes, I am yelling because it has been s-o-o-o long! Just one more question? I went and downloaded Malwarebytes again and what I got was a 14 day pro trial edition. I thought that I was downloading the free home edition because I didn't know if the problem had been fixed. When the trial version runs it's course will the standard edition still work? I will probably purchase the pro edition so I am only asking out of curiosity. Again ... THANK YOU! MC
  2. I am terribly sorry for all of those duplicate posts. I don't know what happened and I can't find a way to delete them. Big Dummy.
  3. I don't think that worked? Well I just created a folder with all of the extracted items and will now attempt to post them here. mbst-check-results.txt Setup Log 2018-06-01 #001.txt Uninstall Log 2018-06-01 #001.txt
  4. Hopefully I will get this correct on the first try! mbst-grab-results.zip
  5. Hopefully I will get this correct on the first try! mbst-grab-results.zip
  6. Hopefully I will get this correct on the first try! mbst-grab-results.zip
  7. Windows 10 Home Desktop (x64) LENOVO 90BG003JUS Lenovo H50-55 AMD A10-7800 Radeon R7 ST2000DM001-1ER164 [Hard drive] (2000.40 GB) 11212 Megabytes Usable Installed Memory I have never had problems with malwarebytes in the past but for the last six months I have not been able to use it! I have no idea what has changed? I have uninstalled and then installed the software over and over again but the same problem occurs!? Two screenshots show what happens. The first screenshot is the popup after I try to start the app. This next screenshot is when I go into services.msc to make sure that malwarebytes is set to automatic and is running. It is on automatic but apparently not running because the Start button is clickable? This picture shows the popup that I get when I click the Start button: The steps taken in order: Searched for and found Error: 1068 supposed solutions: None worked. Removed/reinstalled the program using Revo uninstaller. No difference. Removed/reinstalled using the MB_Clean utility from MBAM's site. No difference. Running in Safe Mode - no difference. Disabled anti-virus (MSD ONLY) - no difference Looked through the program data folder to check/remove any references to old installations or to instances of MBAnti-exploit etc - none found. Ran a couple of registry cleaners just to check if there were any left-over entries pointing things in the wrong direction. MBAM File version is current but the error persists. Checked that all the dependency services were running and they are. No difference. It has been six months and I Really Miss the app! Went back to services to look for other dependencies and found this: If I can't get the software to work ... is there a similar app that will work alongside Windows Defender without conflicts? Thank You.
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.