Jump to content

Winterstar

Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

About Winterstar

  • Rank
    New Member
  1. Hello, I just had a bit of an issue today and on the 4th. Malwarebytes blocked an outbound connection multiple times (Three times today, twice on the 4th). All five times it has happened has been with the same domain and IP address. I'm not very good with computers, so I was wondering am I possibly infected? And if I am, what can I do to fix this? AVG detects nothing wrong with my computer. Thank you for any help! EDIT: I'll just add that I've always gone of the same sites for years and never had any issue with any of them. Today and on the 4th, Malwarebytes blocked the connection pretty much a few minutes after I open Chrome. After that everything seems to be fine. Here is a copy of the most recent blocked connection. Malwarebytes www.malwarebytes.com -Log Details- Protection Event Date: 4/9/18 Protection Event Time: 5:41 PM Log File: 945b36d2-3c4f-11e8-a005-18dbf2281498.json Administrator: Yes -Software Information- Version: 3.4.5.2467 Components Version: 1.0.342 Update Package Version: 1.0.4670 License: Trial -System Information- OS: Windows 10 (Build 16299.309) CPU: x64 File System: NTFS User: System -Blocked Website Details- Malicious Website: 1 , , Blocked, [-1], [-1],0.0.0 -Website Data- Category: Malware Domain: f1hungary.fw.hu IP Address: 217.65.97.118 Port: [64169] Type: Outbound File: C:\Program Files (x86)\Google\Chrome\Application\chrome.exe (end)
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.