Jump to content

liewcake

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by liewcake


  1. Hello sorry for the delay. I've been testing my system and I managed to get rid of the issues by performing a clean install of my system. I found that I was getting two types of crashes, the first caused by Malwarebytes (mwac.sys) and my network adapter driver. I wasn't too sure what the second one was being caused by (My screen would freeze with audio still being played whenever I had a game running on one monitor and a full screened video on my second monitor) and it wasn't showing up in my crash logs.

    I ran memtest86+, Furmark, and Prime95 and had no issues, which led me to believe it was possibly a corrupted system file. I performed a clean install and also did not reinstall Bitdefender and have not experienced any BSODs.

    I'm not too sure if the issue was caused by a conflict between Malwarebytes and Bitdefender but I've decided not to reinstall Bitdefender and save myself the hassle of going through those issues again.

    Thanks again for everyone's time!


  2. Hello,

    I recently rebuilt my pc with a new CPU and motherboard. As with any rebuild, I reset my PC and reinstalled all my programs, Malwarebytes and Bitdefender included. I've recently been getting multiple BSODs such as, BAD_POOL_CALLER, KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED, KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE. I've already tried updating all my drivers via driver booster and have also added Malwarebytes and Bitdefender to their respective firewall and antivirus exception lists.

    Would most definitely appreciate some assistance with these issues.


  3. So it just crashed again with the same BSOD error code. Same as before, turned on my computer after not using it for more than 12 hours, opened chrome and it crashed. When it restarted my usb keyboard wouldn't work but my mouse would work, so I restarted it again and now everything is ok.

    Regarding PIA, I would only connect to it when I need to use the VPN, otherwise it remains off. It doesn't connect on startup and I'm using their client.

×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.