Jump to content

alanintendo

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About alanintendo

  • Rank
    New Member
  1. Thanks for this thread. My PC was stuck at the Shutting Down blue screen. I tried letting it run automatically. Went to bed. Woke up the next day. Still at the Shutting down screen. Thanks to you guys, I found out the reason. Now I make sure to manually kill Malwarbytes from Windows Task Manager and disconnect my internet connection prior to shutting down. I'm on Windows 7 x64 Maybe the staff can fix this? I've been a SUBSCRIPTION premium member for 3 years and these glitches are ridiculous. Why is it that all things on subscriptions are broken and bad? *cough Windows 10* I'm looking at you too.
  2. Thanks for the tip, I tried disabling it. But no change. Thanks anyways
  3. Good catch. I downloaded the newest version online, there's still a bit of lag, but its better than before. Not as fast as completely uninstalling malwarebytes though, however will have to wait and see if a new version makes it better. thanks for the tip
  4. Hi, I'm using Malwarebytes Premium Home and lately noticed that my windows explorer is lagging terribly when opening folders, opening files or even just using arrow keys to move up and down a folder tree. I uninstalled Malwarebytes and now it's all smooth. Anyone else experiencing this problem? Any tips to fix it? Thanx
  5. Yep 10GB ram for me too Looks like someone didn't QA check the latest update patch Hope it gets resolved ASAP.. I can't work. On Windows 7 64bit
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.