Jump to content

HaroldW

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HaroldW

  • Rank
    New Member
  1. That worked. Thank you! Harold
  2. Sorry for the delay, I had to go out to the customer site. I booted into safe mode, no networking. Ran the MB3-Setup-Consumer-3.3.1.2183.exe and it said it would need to reboot to complete setup. Rebooted back to safe mode, run setup, and it's back in the boot loop. Boot back to normal mode, setup tries to continue to run but it's also back in the boot loop. Same situation. Thanks, Harold
  3. Downloaded the latest clean file, ran it, rebooted. After reboot, downloaded the 3.3.1 build, ran it, it started up and then said it needed to reboot to complete installation. Rebooted, after reboot it automatically restarted the setup. Click Agree, and then it says my computer must be restarted to complete the installation again. Still stuck in the reboot loop.
  4. Howdy, Every time I install, it says it needs to reboot to complete, after reboot, it tries to install, says it needs to reboot to complete, etc. I read through: and I don't have the registry keys for: 1. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\Malwarebytes Anti-Malware_is1 2. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{35065F43-4BB2-439A-BFF7-0F1014F2E0CD}_is1 Attached are my results from Check, Clean, and FRST. Thanks, Harold mb-check-results.zip
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.