Jump to content

The0retical

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About The0retical

  • Rank
    New Member
  1. I'm having the same issue, and I have a ticket open on it. Post update we're only seeing 35-40% resource consumption but it's acting like full resource use. Prior to the update we were having obvious 100% consumption issues. All the normal stuff like rootkit scanning and self protect are disabled in these groups. Oddly it only seems to be occurring with the group of machines I have setup to scan with greater frequency. The machines scheduled for a full scan once a week don't seem to be experiencing that issue. Edit: Never mind someone closed the ticket. I guess I need to reopen it for a 3rd time. I really like the idea of this product but implementation wise I'm spending a lot more time on it than we did with the stand alone products. It's becoming a pretty serious issue.
  2. Bueller? Had another machine, this time a Win 10 machine, pull this stunt on Friday.
  3. Finally had the problem present itself again today. It's hardly a top of the line machine, but it's isolated. Killing MBAMservice then restarting the service breaks it out of whatever is going on. Here are requested the dump files. https://drive.google.com/file/d/1IVPz6Jxzi_g5yIlkHSJ5Z6EfvGVyn5ux/view?usp=sharing
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.