Jump to content

cdods

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cdods

  1. HA! That was the problem! It was just the wrong email address after all! ......and me being an idiot on the side. Thank you again O GREAT MAJESTIC FOX OF RESPLENDENT FLAMES.
  2. Wait, I just realised, I'm probably using a wrong email address on the MB website. I used to have a different email address just to register new programs that I would try for a while before purchase, eventually as time went by I never re-used that email again. Now to remember the password, I'll try that now.
  3. Hello Firefox, Yep I tried that too, couldn't do it, Thanks for your help and welcome!
  4. Hi, I'm unable to activate Malwarebytes 3 on a fresh installation of Windows 10 because, as I gathered from reading the forums, my licenses had not been previously deactivated when I uninstalled Malwarebytes 2 from my previous Windows installations. I wasn't aware I needed to do that every time I uninstalled Malwarebytes. I've opened ticket 2100261 with costumer support but haven't received any replies other than the auto-reply with instructions for activating MB3 the "normal" way. Obviously I've tried that already, as soon as I installed the installation of Windows 10 I'm using righ
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.