Jump to content

Computerdienst

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Computerdienst

  1. Dear all Problem: After my MacBook Pro wakes up from hibernation, I have to wait about 2 minutes until my keyboard and mouse is usable. Funfact: Only happens when WIFI is turned ON. It's definitly MEP's fault, because it doesn't happen when the client is uninstalled, and a second MacBook (Air) has the same issue, but not as often. Any solution? Regards Christof
  2. In addition, why isn't it possible the disable Exploit Checking in exclusions for files and folders?
  3. Dear MB-Team This file get's quarantined every time: Acrobat_DC_Set-Up.exe Malware.Exploit.Agent.Generic Can you check? Just installed latest signatures. Didn't help. Regards Christof
  4. Good morning, I'm currently having issues installing Endpoint Protection on a Windows 2008 Server. The agent installs sucessful but it doesn't continue with installing the Client itself. Anything I can do? Greetings, Christof
  5. Some clients reported online directly after the installation, but after the next reboot it's gone. Strangely BOTH services are running, so this isn't the issue. I think there must be some Windows Update or Software issues, as I have customers which do not have this issue on any client, and others are completely offline. It seems to happen more often on Windows 7, but I also have clients with Windows 10 (but upgraded in place from 7).
  6. Dear all, Will the issues with clients not visible / appearing offline ever be fixed? I did a reinstall on several clients, before the removal was done with and without the /cloud parameter. Still - today some clients are not online again, altough the have the latest version installed. This is really getting annoying. I could have saved a lot of many for my customers if I just sticked to Malwarebytes standalone if this isn't working.
  7. Good morning, Since the new cloud console is up, I have 11 machines INFECTED. I was shocked at first, but then I've seen that it was simply webblocker activity which caused my clients to be "infected" now. To be honest, I don't know ANYONE could have such an idea. Why should a machine marked as infected when a website got blocked? Regards, Christof
  8. Sorry, that's just wrong. For example, I did a brand new installation last week on a client, this is what it shows: Product Name: Endpoint Protection (1.1.0.140) Product Name: Asset Manager (1.1.0.104) We all now that this was a buggy version. It doesn't even seem to update itself now.
  9. When can we expect that the download in the cloud is up2date? I think that's important....
  10. I think so, because I thought I never enabled the early start protection. But can't tell you anymore.
  11. I don't see the problem. That's a legitimate software for hardware dongles. Or am I mixing something up? https://sentinelcustomer.gemalto.com/sentineldownloads/ I had to install this myself for one of my customers. Don't know why you want to detect it?
  12. Hi Dyllon, Is only the "Enable Self-Protection Module Early Start" which can cause problems or also the "Enable Self-Protection Module"? At the moment I disabled the "Enable Self-Protection" Module.
  13. I agree with that. To be honest I LIKE that my clients do not see anything at all. If something they needed got removed, they should call me to check.
  14. Strange. I wasn't even able to boot up safe mode, so I needed to use the Kaspersky Boot CD and with the integrated registry editor, I was able to remove Chameleon from the Services. However, that won't work with my Bootcamp Clients in case of emergency.
  15. Hi Samuel, I can't, as I'm an external IT guy and don't have access to this client at the moment. What I can say is, that this client has Windows 7 and the real difference to my other customers / clients is, that this machine is still running x86 and NOT x64. Also, the driver that failed was the Chameleon Driver, but "encrypted". Something like a RANDOMNUMBER.SYS. For the moment I did what you told and disabled the self protect module. Hope this won't happen now.
  16. Hi Samuel, Sure. 1.This one problem with machines not booting because of an Chamelon Driver error. I only had that once so far, but that's the error which bothers me much, as I don't know if we have ticking timebombs. It would be horrible if suddenly all clients would stop booting. I really need asap an information, if this is a common bug or if this just happens random. I would really need to deinstall EP if this is a common bug.... You can check this thread: 2. My event logs still got flooded with this error: 2017-10-16 08:09:14,455+02:00 [19] ERROR LicensePipe. The event log is full in about 2 minutes with just this one entry. That makes error resolving on clients almost impossible. This SHOULD be fixed in october according tec support. 3. The usual "clients don't show" problems. 4. Agents which do not start.
  17. I'm really sorry to say, but paying customers are NOT beta testers. I would be really glad if someone could CONFIRM that you are really working on all those issues. It is just frustrating. I was so glad when I could finally offer my customers a tool which was so great all the years, but now - sorry to say - it's just a mess. So MANY issues and problems. That just can't be. Don't get me wrong, I don't want any money back. I want a tool which works. A tool which was great! I hope you guys DID get this. And I really hope the Q4 release or what ever WILL resolve this issues... Regards, Chris
  18. Yes, and so it seems like this is a real issue. Well done Malwarebytes. AGAIN. I'm really losing confidence. You really have to make up a LOT with the new release... How have you fixed this? And is there any way to avoid it? Or can I excpect that I have this all next week???
  19. Sorry but: where did you get this from? My understanding is, that this is still NOT supported, coming somewhere in q4.
  20. Good point with that. But did you made the needed exclusions for your servers? Have you deactivated the Ransomware part and maybe the webfiltering? I always do this because this can make a mess. I ask because I don't have any issues except the log flooding.
  21. Hi, Case is still pending. They told me today I should get a response this week. But I'm REALLY GLAD that somebody else got that problem to! Luckily our Servers and Clients don't seem to care about this error, but still it's very annoying. By any chance, are you using another language than English OS? That's the only thing at the moment I could imagine, as all my clients and servers are german.
  22. Dear all, I already created a Case with Malwarebytes. However I wanted to know if somebody else also experience the problem, that the event log (application) got flooded by an "ERROR LicensePipe" Error which is logged every milisecond. Maybe somebody found a way to fix that? It really happens on ALL CLIENTS in absolutely different environments, so I can't imagine I'm the only one with this problem. I also started to think if this is a language problem? All my clients are german windows. Regards, Christof event.txt
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.