Jump to content

maltelboy

Honorary Members
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. As with Windows Privacy in the early days, Privacy does not stay connected. Have to constantly check if it is connected. There appears to be no indicator if its connected or not from the Home screen of a IOS, mine shows if using WiFi or 4G etc. But not VPN etc. Or are the settings incorrect ?
  2. OK back yet again....... More often or not I have to start Privacy manually despite selected to auto start & connect. More often or not I cannot connect. Telling me I have no internet connection, yet I can use the internet without Privacy being used...... Both Malwarebytes programs are uptodate. Tried attaching Premium to Windows Security and unattached it, makes no difference.... Any Idea's
  3. OK, Think may have found the problem where Premium or Privacy could not could not connect to the license server or find the token etc. My Router security was set too high not allowing them through via wireless. So fingers crossed its sorted. Merry Christmas guys and thanks for your help. 🎅
  4. Thanks, all devices are remove by un-installing in device manager one by one. Restarted and all are removed. Adding another windows issue I've had "Some settings are managed by your organisation" which I have sorted following this item. 1. Open command prompt with admin permission 2.Execute these commands then restart the computer reg delete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKCU\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f reg delete "HKCU\Software\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f reg delete "HKLM\Software\Microsoft\WindowsSelfHost" /f reg delete "HKLM\Software\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies" /f reg delete "HKLM\Software\WOW6432Node\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsStore\WindowsUpdate" /f Along with the issue with Privacy. Despite running the support tool in removing Malwarebytes and repairing wmi again, and reinstalling MBP and Privacy again. Now I have an issue where Malwarebytes cannot connect to license server and etc. I do not know Whether the 2 issues I have are related with these issues with the Malwarebyte services etc. Listed is the latest zip file mbst-grab-results.zip
  5. Thank you, I have uninstalled all the devices connected with 'Wire Guard and Tunnel'. So will have another attemp with installing Privacy and fingers crossed.
  6. Anyone help if the listed 'Tunnel' devices in above image. Should they be as listed or should be removed when Privacy is uninstalled/removed.
  7. Looking in Device Manager trying to update drivers for the usb - ethernet adaptor. While looking in device manager - network adaptors. Found all these devices within. Should all these be present or maybe causing the BSODs
  8. I've not tried any of the above as yet because of not having an ethernet port. But I did try v2.3.0.462 from a link on another post of the same issue. And still had the BSOD, where it would not connect to a private network after several seconds. And as yet, not recieved any contact since my ticket issued on the 12th Dec and nearly a month without being able to use Privacy !!
  9. Tried downloading the latest version as above v2.3.0.62 via the link. But I can only get v2.3.0.462
  10. The only other issue I have, my laptop has no Ethernet port. But I have a USB to Ethernet adaptor/connector. Is that OK
  11. Ok Thanks, currently Privacy is not installed because of the past issues, only Premium is installed and trouble free. Will have another go at Privacy in the course of the next few days.
  12. OK, but why are these blacked out and cant't read them.
  13. Hi, I think I will have to raise a ticket request to help solve this, but thanks for all your help in trying to solve the issue.
  14. Should have said, "I tried to reconnect Manually and windows crashed........."
  15. OK, Using Privacy again since re-install etc, it dropped while using Google. Tried to reconnect and windows crashed as previous above. Got into safe mode and un-installed Privacy again but leaving the VPN Tunnel. Now back into windows without Privacy using Google, all OK. Bonjour is still removed.
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.