Jump to content

StroTech

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

About StroTech

  • Rank
    Regular Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. We only have version 1.12.2.147 on most of our computers because it was manually installed. Most of our computers would not update to the latest on their own. Newly installed computers are not grabbing the update.
  2. We have on site serve for Malwarebytes, none of our clients are updating anti exploit, but everything else is updating successfully. We have it checked in policy to update anti exploit automatically. We have tried updating anti exploit manually on all clients and waited to see if they would update on their own later, this has not worked. We have also tried multiple reinstalls with no success. We have allowed the traffic necessary though our proxy and firewall as well. Not sure what else to do.
  3. Anyone there? or is there somewhere better to get support on this issue?
  4. We have 2 instances where two computers are fighting each other for a positions. It is as if they are being assigned the same ID by the malwarebytes server. If one is offline, the other comes online and it reports in, if the other one comes online, the previous one reporting in no longer shows up and the recently started system shows up. Also, the system logs in the console show logs for both systems. Is there something that I can do to correct this?>
  5. http://iptest.malwarebytes.org/ While we do use Trend Micro along side malwarebytes, we have exceptions for them both in the other program. The malwarebytes management console shows that the computers do have IP protection successfully running. But the site says we do not have it enabled.
  6. We had previously reinstalled the management server, so this is happening with a pretty fresh install of it. Could something in the database be messing up? I tried reinstalling the client software on both the computers that are currently having the issue and they still take each others place.
  7. Do you mean reinstall on all 46 or just on the 46th computer? Also, does the installation package store different information about the keys each time you make a package? Or do they pull that information from the server?
  8. Our license is for 48 seats and we have 46 to fill, but only 45 will show in the dashboard at a time. If i get the 46th one back online another one will disappear to keep the number at 45. Any ideas on this?
  9. Thanks for the reply, I checked those logs and while I did see a similar error, it did not include a hash value. Also, it seems to be working currently. I also just updated to the latest management server version, maybe that will help.
  10. Malwarebytes Anti Exploit Keeps changing to unlicensed So far it has happened two times. I had to re-enter the license information to get it back to licensed. I do not understand why this might be happening. Is there something I can do to make sure it does not happen anymore?
  11. https://support.malwarebytes.com/docs/DOC-1257 Already checked everything at the above help doc. When visiting https://keystone.mwbsys.com on our management server I got "OK".
  12. Hi, is this still being looked into? i have not gotten an email or a response
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.