Jump to content

youknowwhomi420

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About youknowwhomi420

  • Rank
    New Member
  1. thanks. i want to say u one thing that is, when i had mbam 3 installed, i had disabled it for 2-3 days(in which i had no net connection) then when i renable it, whenever i click scan button it was showing searching for updates (in the chain like icons which usually shows up when we click scan button), and immediately it shows scan report saying no threats found. n thats why i had dwld n installed ransomware product, n it also not working. last night i also tried installing spyhunter but it stopped giving config script error.(i tried in safemode as well). one
  2. hmm, plz remember tht when i ran mbytes ransware(when it gave me error), there was no browser running no folder opened n also no service running except 8-9 user processes. and when i ran FRST there were lots of processes running, so plz consider this while analysing attached files. Addition.txt FRST.txt
  3. hi, i have recently downloaded malwarebytes anti ransomware beta from your site n installed it on my win7 32bit pc. when i ran it, it was firstly giving me "unable to connect to server error". so i changed compatiblity to win xp sp3 and software opened but giving this error>>> "There was a problem activating your malwarebytes anti ransomware Beta. if you continue to see this message, please report the issue in beta forum." i have installed this software in hoping to remove a uuuuuuuu.uuu virus from my memory card, because tht virus(or whatever it is) had changed 95% jpg/mp4
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.