Jump to content

Doomcaster

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Doomcaster

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thank you for your quick response! Here is the requested item. mbst-grab-results.zip
  2. These steps did work for me, however, now I'm having to re-do these steps pretty much daily... Is this an issue with the latest version, or what?
  3. These steps worked for me. I was having the same issue as OP. Thank you, Exile!
  4. Alright! Everything is on and protected now. Do I just leave the self protection set to off?
  5. @Porthos Okay, I added the exclusions and rebooted but the Malware Protection still would not turn on. I then deactivated my license and ran the mb cleanup tool and re-installed the latest version of MWB. Re-activated my license and got everything going... Now the Malware Protection is on! However now the Web Protection is having the exact same symptoms that I was having with the Malware Protection earlier. I appreciate your helping me with this, Porthos! Now how do I resolve the Web Protection issue?
  6. @Porthos By AV you mean my anti-virus, which for me is Avast, right? Or do you mean Malwarebytes?
  7. Okay, thank your for the response! Here is everything requested: 1. Brief description of the issue; MWB notifies me that I am not protected and the Malware Protection setting is set to "Off". Clicking to turn it on shows it is "Starting..." but it never actually turns on. 2. Any screenshot(s) of error messages(s) or other incorrect behavior; Screenshots provided. 3. If the system crashed (aka blue screen of death or BSOD), please include the error message; No system crash or error messages. 4. Details on how you encountered the bug and any steps that c
  8. I just posted this same issue (immediately before you so you wouldn't have seen it). I'm having the exact same problem:
  9. Hi, all. I'm new to the forums (having created my account a week or so ago after experiencing my first issue with MWB). MWB notified me that I wasn't protected and showed the Malware Protection to be off. Turning it on caused it to display "Starting..." but would never turn on. I found someone else on a different forum who had the same issue and was using a program called 'OneDrive' (as I was also) and said he had paused syncing as he didn't need the program running (which I had also done). By re-enabling the sync on OneDrive the issue with MWB went away. I did this also, and it also correcte
  10. Hello. I've been having issues with Malwarebytes 3.0.6 after just recently upgrading it to Premium on 03/09/2017. It worked without any noticeable issues until this morning. I was notified that I "wasn't protected" and saw that the 'Malware Protection' option was set to 'Off'. With the Malwarebytes program open I click to turn it on it displays "Starting..." but never turns on or changes from "Starting...". Closing Malwarebytes and opening again shows the 'Malware Protection' option set to 'Off'. If clicking the Malwarebytes tray icon, it shows the 'Malware Protection' box unche
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.