Jump to content

mihnehtoox

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mihnehtoox

  • Rank
    New Member
  1. Hello, I have my Malwarebytes Management Console crashing, the database is 5.65 GB and the Run Cleanup function does absolutely nothing to run. What can I do ?
  2. What are the required server communication ports for the final clients in the scan? Do the mbae, mabm, and mbarw client ports update to the network? Are clients' updates searched on the internet or on the server?
  3. Problem solved, I managed to solve. I did the uninstallation of the Management Server I got the endpoint 1.7.7.0000 I made the installation clean, after I stopped the server service and got the unmanaged version of the exploit 1.09.2.1334 and replaced the file mbae-setup.exe in C: \ Program Files (X86) \ Malwarebytes Management Server \ PackageTemplate and I logged in and did the test to see if it installed, test successfully but in this case I did not have my database. Then I made a backup of the previous version of the management server, I got the folder C: \ Program Files (x86) \ Malwareb
  4. Well, at least in the customer policy that the machine is in automatic updating is enabled. Here is the image of the requested client.
  5. Follow the logs of one of the machines that does not update the automatic mbae. Addition.txt FRST.txt Malwarebytes Anti-Exploit.rar
  6. These logs would be from the server? Because the server does not have the mbae folder in the programdata. Follow the FRST log. Addition.txt FRST.txt
  7. Okay, but the anti-exploit option is enabled for automatic updating within the policy and only some machines have taken the .1334 version and when I install it on new clients via console is installing the previous version .1291
  8. Currently when I give the command client install in console management on the server he is installing the version of anti-exploit 1.09.2.1291, I would like to apply version 1.09.2.1334. I have already done the stop / start procedure in the server service and replace the file manually in the folder C: \ Program Files (x86) \ Malwarebytes Management Server \ PackageTemplate \ mbae-setup.exe but when I did this procedure the client install process only stays Not installing. With previous versions I had already done this process manually and it worked, now I do not know if the version supports t
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.