Jump to content

seivohc

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. I just remembered that I use IObit's Smart Defrag application quite often. I wonder if IObit has been doing this with Smart Defrag as well =/
  2. Sorry, I should have mentioned that. I'm using version 4.0.468.0 at the moment. I might just wait until Malwarebytes 1.42 is released and in the meantime I'll re-read those links you posted earlier to check if I missed anything. Oh, and I shall report back at a later date. Thanks again for your help =]
  3. Thanks for that information. I have ESET NOD32 Antivirus by the way.
  4. Thanks for that suggestion, but it doesn't seem to change anything.
  5. I know that Malwarebytes is the problem because when I untick "Start with Windows" Windows XP loads up without a problem. Any solution to this, apart from manually starting up protection after XP startup? Thanks =]
  6. Hey, don't worry, it wasn't bad info. Windows Defender could have been a possible cause of the delayed start up but I remember uninstalling it a while ago. Thanks anyway.
  7. Ah, I see. Thanks guys =] I'll just leave it on Delayed Start up then if that's the case.
  8. Any reason why Malwarebytes is taking a while to appear in the system tray with Vista compared to it instantly appearing in the system tray with XP? Thanks =]
Back to top
×
×
  • Create New...

Important Information

This site uses cookies - We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.